Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavila ga supruga

Državno odvjetništvo provjerava vjerodostojnost prijave protiv Lalovca

Boris Lalovac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
12.01.2017.
u 15:52

Državno odvjetništvo potvrdilo je da im je policija dostavila obavijest o kaznenoj prijavi koju je zbog navodnog obiteljskog nasilja podnijela supruga bivšeg ministra financija Borisa Lalovca

Državno odvjetništvo potvrdilo je da im je policija dostavila obavijest o kaznenoj prijavi koju je zbog navodnog obiteljskog nasilja podnijela supruga bivšeg ministra financija Borisa Lalovca, dodajući da provjeravaju vjerodostojnost navoda iz kaznene prijave.

"Radi daljnje provjere vjerodostojnosti navoda iz kaznene prijave, nadležno državno odvjetništvo je, kao i u svakom takvom slučaju, poduzelo i poduzima daljnje potrebne radnje iz svoje nadležnosti radi donošenja meritorne državnoodvjetničke odluke.

O pojedinostima postupanja, radnjama i sadržaju nadležno općinsko državno odvjetništvo ne može davati više informacija imajući u vidu zakonske odredbe o tajnosti u predmetima kaznenopravne zaštite djece i tajnost ove faze postupanja", ističu u Državnom odvjetništvu.

Bivši ministar financija i saborski zastupnik SDP-a Lalovac odbacio je u četvrtak optužbe objavljene u medijima da je obiteljski nasilnik i najavio da o toj temi više neće javno istupati.

Lalovca je njegova supruga, od koje se razvodi, u emisiji "Bujica" optužila da ju je više puta tukao, čak i kad je išla na kemoterapiju, zbog čega ga je prijavila policiji. U emisiji je puštena i audio snimka koja bi trebala potvrditi Lalovčevo verbalno zlostavljanje i prikazana fotografija modrica na tijelu za koje supruga tvrdi da joj je nanio Lalovac.

Lalovac je, pak, u priopćenju ustvrdio kako su navodi njegove supruge, izneseni u "Bujici", potpuna neistina.

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Komentara 17

DU
Deleted user
16:03 12.01.2017.

Sad oni kao nesto provjeravaju.......dorh, uskok, pnuskok, vrhovni i ustavni sud.....dati nijemcima u koncesiju za nula kuna.....

UM
umnjak
16:10 12.01.2017.

Da je netko iz HDZ-a nasilnik nad bolesnom zenom, bio bi na svim naslovnicama i portalima tjednima, naglasavajuci njegov background.

NV
NVNK
17:01 12.01.2017.

Ima li tko u ovoj državi provjeriti rad DORH-a, mislim da tu leži naš najveći problem?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije