Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO

Državno odvjetništvo odbacilo prijavu protiv Gorana Bare

'22.04.2010., Zagreb - Zeljka Matkovic, djevojka koja je napala Gorana Bareta kada je pokusao prekinuti s njom, ispred Zupanijskog suda.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
08.05.2010.
u 22:05

Ozljede Željke Matković su lakše, tvrde vještaci, a mogla su nastati na više načina, ocijenilo je držvano odvjetništo.

Državno odvjetništvo odbacilo je prijavu protiv pjevača Majki Gorana Bare optuženog za nanošenje teške ozljede Željki Matković. Njezine su ozljede lakše, tvrde vještaci, a mogla ih je dobiti od Bare koji se branio ali i zbog gubitka ravnoteže ili "samoinicijativnog udaranja glavom o zid", izvijestilo je DO.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:08 09.05.2010.

Da, mozda je udarala glavom u zid od silne zalosti sa Titom!

JA
jarac
23:39 08.05.2010.

Dobro bi bilo da se tako samozlijedi netko iz državnog odjetništva, ovo je najveća sramota za državno odjetništvo. zato nam je država takva kakva je, zna se tko je sve u hrvatskoj izudarao svoje supruge,a da državno odvjetništvo uzne u zaštitu te nasilnike, naravno sve ovisi tko su ti ljudi,čimese bave ili koje su političke orjentacije, sramota nad sramotama, jadno je to odvjetništvo, što očekivati da bi bila podignuta optužnica? možda da je ubije ili slomi kralježnicu.

VI
vitaszorcms
08:54 09.05.2010.

08.05.2010. u 23:39h jarac je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Daj nemoj biti smiješan ! Bare jedva stoji na nogama,a kamoli da nekog tuče. Ta ženska,kad bi bilo za ozbiljno,ga prebije ko mačku.Ma ona je za njega bodyguard !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije