Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća na lutriji

Drska prevara: Dobitnici isplatio samo osam tisuća eura umjesto pola milijuna!

lutrija
Foto: Thinkstock
08.02.2018.
u 23:51

Na sudu je izjavio kako je riječ o nesporazumu, no sudac mu nije povjerovao te je osuđen uvjetno na godinu dana i tri mjeseca zatvora.

Nijemica Evelyn R. (44) prošle je godine u ožujku doživjela prevaru kad je željela podići svoj dobitak na lutriji. Naime, Klaus-Peter L. (65), vlasnik kioska u Egelsbachu (Hessen) isplatio joj je samo osam tisuća eura kad mu je dala svoj listić.

On je ustvrdio da je toliko osvojila iako je dobitni iznos bio znatno veći - čak 477.777 eura. Da nešto nije u redu otkrila je kad se vratila kući. Naime, nakon što joj je isplaćeno osam tisuća eura u gotovoini poželjela je ponovno igrati s istim listićem. No 65-godišnjak je kazao da računalo ne radi kako treba kompjuter  te ručno unio brojeve i promijenio ih kako bi kasirao dobitak, piše Bild.

lutrija
1/6

Kad je stigla kući i pogledala listić posljednji broj u kombinaciji bio je 88, a ona nikad ne odabire brojeve iznad 18.

Klaus-Peter L. na sudu je izjavio kako je riječ o nesporazumu, no sudac mu nije povjerovao te je osuđen uvjetno na godinu dana i tri mjeseca zatvora. Uz to mora 44-godišnjakinji isplatiti puni dobitak, a ujedno je izgubio i licenciju za lutriju. 

Komentara 10

SC
schwertransport
08:50 09.02.2018.

Molim vas lijepo koliko znam na kiosku i rzlcitim mjestima za uplatu lotta se isplacuje do 1000€ u Njemackoj a sve iznad toga iznosa u sjedistu firme ze nagradne igre i to uz dokaz i td... Novinar bubne pa sam sebi vjeruje

ZV
Zvjerko
07:54 09.02.2018.

Kod nas su takvi cijenjeni poduzetnici i još bi mu se klanjali jer je tako mudro uspio uprihoditi svom poduzeću ektra prihod.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
01:34 09.02.2018.

Kiosk moze isplatiti samo do 1.000€ kakve su to sale..ahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije