Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušao u Sabor

Drele iskapio gemišt, podrignuo pa poručio: Stići će vas naša ruka i u Zagvozdu

Davor Dretar Drele
Foto: Screenshot
1/2
06.07.2020.
u 20:47

Odmah u startu da vam pokažem kak se bude tam delalo. Jel' ga bude gospon saborski zastupnik vrdapil z prve ili ne bu?, rekao je Drele nakon čega je popio na eks čašu gemišta

Davor Dretar Drele ušao je u Sabor s liste Domovinskog pokreta u III. izbornoj jedinici. Sada je to prigodno proslavio.

– Dragi Sveti Oče, draga braćo kardinali, dragi Dreletroničari, dragi Meglolisci, dragi Gotalovčani, dragi ljudi uglavnom... Eto, kako i sami znate, rezultatima Državnog izbornog povjerenstva mene su porinuli u Hrvatskoga sabora. Odmah u startu da vam pokažem kak se bude tam delalo. Jel' ga bude gospon saborski zastupnik vrdapil z prve ili ne bu? – kazao je Drele nakon čega je iskapio čašu, prema svemu sudeći, gemišta.

– Glete ga kak je megleni – nastavlja on nakon čega je podrignuo.

– To momčići. Onima koji su sumnjali, koji su podmetali klipove u kotače našega uspjeha želim poručiti: Stići će vas naša ruka i u Zagvozdu – govori u videu Drele, novi saborski zastupnik Domovinskog pokreta.

Ključne riječi

Komentara 41

MF
mima.flu
21:48 06.07.2020.

A rugalj ste se Kerumu..jel moglo gore..eto moglo

PO
pointmaker
21:41 06.07.2020.

glasali ste sada imajte.

MA
marli
21:52 06.07.2020.

Jadna li je država u kojoj je ovakav u saboru ! Jadna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije