Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA U 14h POJAŠNJAVA INCIDENT

Dramatični prizori na autocesti A1: Pogledajte novu snimku sukoba navijača i policije

Zagreb: Torcida na povratku na autocesti napala policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem
Foto: PIXSELL
1/12
22.05.2022.
u 12:35

Policija je noćas priopćila da su navijači tijekom organizirane preprate samoinicijativno stali na autocesti A1 i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca

Sinoć su na autocesti A1, kod odmorišta Desinec, navijači Hajduka napali policajce, a policija je uzvratila vatrenim oružjem. Ranjena su dvojica napadača te je ozlijeđeno desetak policajaca. Sve se dogodilo nakon utakmice Hajduka i Dinama u Zagrebu.

Sukob, koji se dogodio oko 21.35 sati, zabilježen je na još jednoj video snimci. Na njoj se, naime, mogu vidjeti gužva na autocesti te brojna policijska vozila. 

Policija je, podsjetimo, noćas priopćila da su navijači tijekom organizirane preprate samoinicijativno stali na autocesti A1 i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca. Potom je nekoliko stotina njih napalo policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili.

- Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje - navela je policija.

Zagreb: Torcida na povratku na autocesti napala policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem
1/11

Policijska uprava zagrebačka održat će danas u 14 sati izvanrednu konferenciju za medije povodom postupanja tijekom organizirane preprate navijača.

Na konferencije će sudjelovati Damir Barić, zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost, Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke, Davor Posilović, načelnik Sektora za javni red i sigurnost Policijske uprave zagrebačke, Dražen Diklić, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici te suradnici Mario Bencek, zapovjednik Jedinice specijalne i interventne policije i Midhad Arifović, voditelj Odjela za obradu organiziranog kriminaliteta.

VIDEO Stotine torcidaša na autocesti napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem: Dvije osobe ranjene



Komentara 41

MA
Marjan92
13:13 22.05.2022.

Gdje je tu snimka sukoba?

PI
Pie
13:39 22.05.2022.

Dok se navijaci medjusobom sukobljavaju,a ond ai s policijom,mrzitelji Hrvatske trljaju ruke. Ako neželite prestat radi nas i vas,prestanite radi njih jer upravo ovo ide na ruku njima.

ZA
zarko815
13:41 22.05.2022.

Sve je to djelo mržnje i razdora u hrvatskom narodu koje raspiruje orjuna i njihovi mediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije