Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIMA BILA ZATVORENA

Normaliziran promet: Otvorena autocesta A1 između čvorova Lučko i Jastrebarsko

Pojačan promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
1/8
22.05.2022.
u 10:31

Sinoć su na autocesti A1, kod odmorišta Desinec, navijači Hajduka napali policajce, a policija je uzvratila vatrenim oružjem

Od 10.00 sati normaliziran je promet autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Jastrebarsko, u smjeru mora, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Do tada su se, naime, vozači koji su putovali u smjeru Dubrovnika, odnosno Rijeke, na autocestu mogli uključiti na čvoru Jastrebarsko.

Podsjetimo, sinoć su na autocesti A1, kod odmorišta Desinec, navijači Hajduka napali policajce, a policija je uzvratila vatrenim oružjem. Ranjena su dvojnica napadača te je ozlijeđeno desetak policajaca.

Policija je noćas priopćila da su navijači tijekom organizirane preprate samoinicijativno stali na autocesti A1 i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca. Potom je nekoliko stotina njih napalo policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili.

- Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje - navela je policija dodajući kako su očevid i kriminalističko istraživanje u tijeku.

Komentara 10

Avatar LjutaPrepelica
LjutaPrepelica
08:06 22.05.2022.

Navijači su ološ društva. Najgori su mi ljudi koji opravdavaju nogomet i navijanje

Avatar Glina74
Glina74
10:02 22.05.2022.

Primitivci ostaju PRIMITIVCI i ako dolaze iz SPLITA +

Avatar LjutaPrepelica
LjutaPrepelica
10:34 22.05.2022.

Zašto navijači ne idu u Irsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije