Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava drama

Naoružani krenuli obračunati se s lavom, a onda ih dočekalo (ne)ugodno iznenađenje

Zagreb: Uskrsni ponedeljak u Zoološkom vrtu
Igor Soban/PIXSELL
06.05.2022.
u 12:05

Tri naoružana rangera zaustavljaju dah dok skupljaju hrabrost razmaknuti lišće, spremni da će svakog časa na njih iskočiti kralj džungle.

Tri naoružana rangera pažljivo prilaze imanju s kojeg su dobili dojavu o divljem lavu. S prstom na okidaču dolaze sve bliže živoj ogradi u kojoj je životinja viđena. Zaustavljaju dah dok skupljaju hrabrost razmaknuti lišće, spremni da će svakog časa na njih iskočiti kralj džungle. Svima im je vjerojatno pao kamen sa srca kada su shvatili da je riječ o lavu- koji je naslikan na vrećicu.

Pomoćni radnik u selu Kinyana samo kilometar udaljenom od nacionalnog parka Mt Kenya odlučio je nazvati hitne službe kada je na imanju svojih šefova ugledao lava u grmu. Poglavar Cyrus Mbijiwe za BBC je izjavio da su prijetnju shvatili ozbiljno jer mještani već neko vrijeme prijavljuju da im nestaju grla stoke.

Vlasnica imanja nije bila kod kuće za vrijeme raspleta ovog događaja, no kada se vratila svima je objasnila što se dogodilo. Naime, u vrećicu je stavila svoje sadnice avokada te ih u živici pokušala sakriti od nesnosne vrućine i zaštititi od isušivanja. Iako se ovaj incident pokazao lažnom dojavom, vlasti pohvaljuju reakcije svih sudionika. 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MehutoGonzales
13:47 06.05.2022.

Čestitke matei na vrhunskom članku. Čestitek i svim profesorima na faksu koji su iznjedrili ovakav talent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije