Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako nevrijeme

Drama u Francuskoj: Zrakoplov promašio pistu i završio u jezeru

avion
Screenshot
25.09.2022.
u 08:37

Zračna luka Montpellier objavila je da je zatvorena 'do daljnjeg' nakon incidenta

U subotu rano ujutro kod francuskog Montpelliera teretni zrakoplov Boeing 737 je pri slijetanju po nevremenu prekasno sletio na pistu aerodroma i završio 'nosom' u obližnjem jezeru. U teretnom zrakoplovu Boeing 737 bile su tri osobe koje nisu ozlijeđene.

Zračna luka Montpellier objavila je da je zatvorena 'do daljnjeg' nakon incidenta. 'Kao sigurnosne mjere, zračna luka Montpellier zatvorena je na neodređeno vrijeme za teretne i komercijalne letove, do intervencije specijalizirane tvrtke za uklanjanje zrakoplova', rekle su vlasti u priopćenju, piše Metro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije