Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE VIŠE IZNAD GRADA

VIDEO Pilot koji je oteo avion i prijetio da će se zabiti u trgovinu završio u pritvoru

Screenshot
03.09.2022.
u 17:40

Vlasti su priopćile kako je pilot nazvao hitnu pomoć i rekao da će namjerno srušiti zrakoplov na supermarket

Prava drama odvijala se u američkom gradu Tupelu gdje je pilot (29) oteo zrakoplov i prijetio je da će ga srušiti u supermarket Walmart. Riječ je o gradu u saveznoj državi Mississippi.

Nakon više satne drame, pilot je ipak sletio i priveden je, javljaju lokalni mediji.

 

Letio dosta nisko

Vlasti su priopćile kako je pilot nazvao hitnu pomoć i rekao da će namjerno srušiti zrakoplov na supermarket. Policija je evakuirala supermarket i upozorila građane da izbjegavaju to područje. Prvo je sat vremena letio iznad grada, pa je nakon toga  odletio na sjeverozapad te da više nije iznad grada.

Na Twitteru je odmah objavljena i snimka zrakoplova na kojoj se vidi da leti dosta nisko.

 

O cijelom slučaju oglasio se i guverner te savezne države. Naveo je da vlasti prate situaciju, te da bi svi građani trebaju biti na oprezu.

 

 

- Mole se građani da izbjegavaju to područje dok se službeno ne priopći da je situacija sigurna. Zona opasnosti je mnogo veća od samog graca Tupelo - priopćili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar MinerVlado
MinerVlado
16:09 03.09.2022.

Čuj momak, bolje ti je da kresneš s tim avionom u nešto, jer ćeš kad te uhvate izaći na slobodu kad budeš imao 70 godina, a sad ti je 29 tek...

OP
Ocvali pupoljak
16:14 03.09.2022.

Ima li tamo normalnih?

MI
Mislav28
16:09 03.09.2022.

Piše Blic HAHAHAHAHAHAHAHA i to su hrvatske novine HAHAHAAHHAHAA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije