Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Bračak

Dr. Stanko Belina do daljnjeg ostaje ravnatelj zabočke bolnice

Belina
Mladen Mandić
09.05.2012.
u 09:07

Uvertira sjednici Upravnog vijeća predhodio je sastanak Beline s Hajdaš Dončićem

Dr. Stanko Belina do daljnjega ostaje ravnatelj zabočke Opće bolnice, izvjesno je nakon prekjučerašnje sjednice Upravnog vijeća. To nam je potvrdio i novi predsjednik Boris Filipović-Grčić. 

– Točka dnevnog reda o eventualnoj odgovornosti dr. Beline, nakon inspekcijskog nadzora, skinuta je s dnevnog reda i o njoj uopće nije raspravljano i to zato što svi nisu dobili materijale.

Uvijek se može bolje

O tome će biti riječi na nekoj od idućih sjednica, a sljedeća je 29. svibnja, rekao je Filipović-Grčić. Dodao je da se razgovaralo o tome kako unaprijediti rad bolnice. 

– Uvijek se može raditi bolje i zato je i ravnateljeva uloga da sa svojim suradnicima pronalazi najbolja rješenja za dobrobit pacijenata. Imamo apsolutnu podršku ministarstva, što se vidi i iz toga što smo dobili odobrenje za rad još jednog neurologa i pedijatra, rekao je. Inače, kako neslužbeno doznajemo, sjednici je prethodio i sastanak ravnatelja Beline s predsjednikom SDP-a Sinišom Hajdašem Dončićom na kojem su riješene nesuglasice i na kojem je Belina dobio podršku da ostane ravnatelj.

Isto se radi i drugdje

I to unatoč tome što nije u najboljim odnosima sa županicom Sonjom Borovčak i “njezinom strujom” u bolnici. Podršku je dobio, kaže naš izvor i zbog toga što su se iste stvari radile i u svim drugim bolnicama po Hrvatskoj i u vrijeme dok je predsjednica UV bila Sonja Borovčak. 

– Ma sve je u redu. Belina i Hajdaš Dončić sve su dogovorili i raskidanje koalicije ne dolazi u obzir. To ni jednima ni drugima sada ne treba, potvrdio nam je i zedeesovac Ljubomir Puljić. Inače dr. Belini jednoglasnu podršku prije sjednice dalo je i Stručno vijeće bolnice.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije