Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA GRADONAČELNIKA VINKOVACA

Domovinski pokret predstavio kandidata: Davor Raić želi da Cibalia ponovno postane prvoligaš

Foto: Branimir Bradarić
1/3
23.03.2021.
u 13:58

Govoreći o svojim planovima Raić je rekao kako mu je želja da Domovinski pokret uspostavi ravnotežu političkom duopolu

Od danas Vinkovci imaju još jednoga kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Riječ je o vinkovačkom liječniku Davoru Raiću, koji će na izborima biti kandidat Domovinskog pokreta, dok je kandidat za njegovog zamjenika docent na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku Drago Kraljević.

Govoreći o svojim planovima Raić je rekao kako mu je želja da Domovinski pokret uspostavi ravnotežu političkom duopolu kojega čine HDZ i SDP, a koji 30 godina vladaju Hrvatskom.

- Zna se da obje te stranke vode jednu te istu politiku koja je opterećena korupcijom, klijentelizmom, nepotizmom, aferama kao i politikom što je dovelo do gotovo potpunog gospodarskog i demografskog sloma Hrvatske, rekao je Raić.

Kada je riječ o Vinkovcima kazao je kako možda nije najpametniji i da sve zna ali i da ima organizacijske sposobnosti te da zna odabrati kvalitetne i dobre suradnike. Svoje predstavljanje kandidature Davor Raić organizirao je ispred stadiona HNK Cibalia ističući kako je želja njega i Domovinskog pokreta da Cibalia ponovno postane hrvatski prvoligaš.

- Nije normalno, a niti pravedno da od Zagreba do Osijeka imamo samo jednog nogometnog prvoligaša, NK Osijek koji je vrijedan, ali je samo jedan, istakao je Raić.

 

Obnova nakon potresa - godinu dana poslije

 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:31 23.03.2021.

Nadam se da će se i u Mostaru moći glasati za gradonačelnika Zagreba!

HR
Hrabraja
14:27 23.03.2021.

I kakve veze ima profesionalni klub sa izborom Gradonačelnika

HR
Hrabraja
14:25 23.03.2021.

Cibalija je jako bitna za nezaposlenost i odlazak mladih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije