Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG UTRKE ZA PANTOVČAK NAJPOZNATIJI GRADONAČELNIK PREDAJE KORMILO

Dok nema Bandića, Zagreb ide u ruke Jelene Pavičić Vukičević

jelena
arhiva VL
16.11.2009.
u 14:23

Ovim povjeravanjem poslova zamjenici gradonačelnika ne prestaje Bandićeva odgovornost za njihovo obavljanje, priopćeno je iz gradske uprave.

Zbog ulaska u izbornu utrku za predsjednika države Milan Bandić bit će dulje spriječen obavljati svoju gradonačelničku dužnost, zbog čega, prema članku 60. Statuta Grada Zagreba, tu funkciju mora obavljati netko drugi.

U slučaju izbivanja najpoznatijega hrvatskog gradonačelnika s predsjedničkim ambicijama iz prve fotelje grada pod Sljemenom, taj je "vrući krumpir" pripao Jeleni Pavičić Vukičević, dosadašnjoj zamjenici Milana Bandića, priopćeno je danas iz Ureda gradonačelnika.

Osim potvrde kako će zagrebačkog gradonačelnika mijenjati zamjenica Pavičić Vukičević, u priopćenju za javnost navodi se kako ovim povjeravanjem poslova zamjenici ne prestaje Bandićeva odgovornost za njihovo obavljanje.     

Jelena Pavičić Vukičević obavljat će od 16. studenoga do 24. prosinca četvrtu najjaču izvršnu funkciju u državi mijenjajući Milana Bandića koji se nada najboljem rezultatu u utrci za Pantovčak.

Komentara 6

AN
ankicascreiber
16:07 16.11.2009.

HA HA HA HA HA tipicna Balkanska vijest. Dobili smo info da je Jelena Pavičić-Vukičević mijenja Bandica, ali nismo dobili ni retka o njenom zivotopisu!!!!! Razlog je jasan, zena nije dobila poziciju zbog zivotopisa vec zbog poznanstava.Eto dragi zagrepcani vode vas lopovi i budale kada ste ovce i sutite i trpite. Zelim vam mnogo ugodnih i lijepih trenutaka u placanjima skupih in nekvalitetnih gradskih usluga.

DA
davormr
18:23 16.11.2009.

E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA! .

Avatar miletiml
miletiml
17:38 16.11.2009.

mater pas pa zar u zg nema zagrepcana da bude gradonacelnik ili se cijela BiH dijaspora doselila u ZG, sramota ali svaka vlast je tipicno ogledalo naroda ili gradjana mater pas kamenjarsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije