Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG UTRKE ZA PANTOVČAK NAJPOZNATIJI GRADONAČELNIK PREDAJE KORMILO
Povratak na članak

Dok nema Bandića, Zagreb ide u ruke Jelene Pavičić Vukičević

Ovim povjeravanjem poslova zamjenici gradonačelnika ne prestaje Bandićeva odgovornost za njihovo obavljanje, priopćeno je iz gradske uprave.

Komentari 6

AN
ankicascreiber
16:07 16.11.2009.

HA HA HA HA HA tipicna Balkanska vijest. Dobili smo info da je Jelena Pavičić-Vukičević mijenja Bandica, ali nismo dobili ni retka o njenom zivotopisu!!!!! Razlog je jasan, zena nije dobila poziciju zbog zivotopisa vec zbog poznanstava.Eto dragi zagrepcani vode vas lopovi i budale kada ste ovce i sutite i trpite. Zelim vam mnogo ugodnih i lijepih trenutaka u placanjima skupih in nekvalitetnih gradskih usluga.

VL
DA
davormr
18:23 16.11.2009.

E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA! .

VL
Avatar miletiml
miletiml
17:38 16.11.2009.

mater pas pa zar u zg nema zagrepcana da bude gradonacelnik ili se cijela BiH dijaspora doselila u ZG, sramota ali svaka vlast je tipicno ogledalo naroda ili gradjana mater pas kamenjarsku

VL
ZA
Zagrebcani
18:53 16.11.2009.

Ovo što se radi u Zagrebu i Hrvatskoj je iza svakog razuma. Bandić za predsjednika?! Troši zagrebačke novce za svoje privatne ciljeve i Zagrebčani to odobravaju? Treba da se osnuje specijalna komisija Zagrebčana i izbaciti ga sa bilo kakvog prijestlja u Zagrebu ili Hrvatskoj. Bandič je bosanski građanin i treba da se vrati u svoju Bosnu. Ovo što Bosanci rade od Zagreba je prava sramota. Zagreb postaje bosanska provincija. Nove građevine imaju bosanska obolježja, ne poštuje se tradicionalno zagrebačko. Pogledajte si samo aerodrom Pleso u kakvom je stanju. Od kraja Domovinskog rata previše je Bosanaca u Hrvatskoj.Nije jasno kako se mogao G.Milan Bandić tako dugo održati za gradonačelnika glavnog Hrvatskog grada i biti ulovljen u pijanom stanju. Nije onda čudo što nas Zapad smatra da smo zaostali balkanezi. I sada se kandidira za Hrvatskog predsjednika. Koliko dugu u Hrvaskoj može vladati takvo ludilo?

VL
SU
super7
19:08 16.11.2009.

Glas za Milana Bandića je glas za Ivu Sanadera koji stoji iza njegove kandidature. Jedini način i izbjegavanje kaznenog progona za njih dvoje je da Bandić pokuša postati Predsjednik te na taj način obojici omogući imunitet, barem na neko vrijeme. Žalosno, jadno i prozirno, a što je najgore Bandić svojom kandidaturom vrijeđa birače.

VL
RA
rackizel
08:50 17.11.2009.

Zanimljivo je kako se političari ne uzrujavaju što sa zagrebom upravlja osoba koja uopće nije bila na listi za kandidaturu zagrebačkog gradonačelnika. Umjesto da odmah stave veto i proglase nove izbore, ponašaju se kao goske u magli. Nemaju pojma kakoo dalje. Nije niti čudo što ih farizej i dalje vuče za nos kao malu djecu. očto im takav način odgovara. Očito da svi imaju \"prste u pekmezu\". Kakav sanader? Prema ponašanju naših politićara općenito, svi ga podržavaju. I kad postane predsjednik, ostali će jednostavno aktivirati drugo državljanstvo i otiči kao Ivo Sanader. No, prije toga će raskomadati Hrvatsku i zadužiti građane slijedećih stotinjak godina. Nije mi jasno zašto DORH već nije počeo istraživati od kud novac zagrebačkom gradonačelniku za za predsjedničku kampanju? A tu je i njegov kontrolor, Herak. Što on kaže od kud dolazi novac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.