Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uporna mama

Dobila trudove, položila vozački pa se sama odvezla u bolnicu

emma french
Profimedia
01.11.2011.
u 23:10

Emma se probudila u četiri sata ujutro jer joj je pukao vodenjak. Ipak je otišla polagati vozački iako su je dečko, brat i mama nagovarali da ode u bolnicu

Emma French (20) iz Škotske dobila je trudove dok je polagala vozački ispit. Ispit je položila, a onda se još i sama odvezla bolnice gdje je rodila.

- Svi su mi govorili kako bih morala otići u bolnicu, no čekala sam tako dugo da položim vozački i odlučila sam položiti ga - rekla je Emma za Daily Mail. Dodala je kako se ispitivaču nije usudila reći kako ima trudove jer se bojala da će otkazati ispit.

- Sestre u bolnici su bile zbunjene jer su mi prijatelji slali čestitke zbog rođenja bebe, ali i za položeni vozački ispit. Kada sam im ispričala što se dogodilo, šokirale su se - kaže Emma. Ispričala je kako se 30. kolovoza probudila u četiri sata ujutro i kako joj je tada pukao vodenjak.

- To me šokiralo jer sam trebala roditi tek za mjesec dana. Nisam osjećala trudove pa sam otišla položiti vozački koji je bio u 8.40 sati iako su me dečko Neil MacFarlane (21), brat Scott (22) i mama Rhonda (44) molili da odem u bolnicu - kaže Emma.

Objašnjava kako je u ožujku pala na vozačkom i da je čekala do kolovoza kako bi opet polagala. Imala je trudove svakih deset minuta, a ispit je trajao 45 minuta.

- Znala sam da ga sad moram položiti jer bi sljedeću priliku imala tek nakon što bi beba malo odrasla. Nakon što sam položila ispit otišla sam kod bake i djeda i rekla im da sam položila vozački, ali i da imam trudove. Ponudili su mi prijevoz, no sama sam se odvezla u bolnicu i rodila Evu - kaže Emma.

Komentara 2

SC
scary
08:27 02.11.2011.

tvrdoglavost adolescentice koja misli da je najpametnija, pa ignorira savjet koji joj daju svi. kad pukne vodenjak odmah se ide u bolnicu, jer može doći do komplikacija koje bebu mogu stajati života. mlada majka ima više sreće neg pameti.

DU
Deleted user
10:01 02.11.2011.

Glupa koza, a stavljaju ju u pozitivan kontekst!?! Da je dijete ostalo invalid ili umrlo, onda bi bilo:\" Nisam stela!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije