Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDOŠEVIĆ U BJELOVARU

Đurđa Adlešič: U HSLS-u se smije slobodno misliti

Vidošević u Bjelovaru
DAMIR ŠPEHAR/ PIXSELL
10.12.2009.
u 13:10

Komentirajući neke prijepore oko predsjedničkih ovlasti, Vidošević je ustvrdio kako one ipak nisu male, te da će građani 27. prosinca birati onog kandidata za kojeg drže da će najbolje predstavljati Hrvatsku.

Zadovoljan sam dosadašnjim rejtingom, kako to pokazuju dosadašnje ankete po kojima sam jedan od ozbiljnijih kandidata za ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora - potvrdio je za posjeta Bjelovaru predsjednički kandidat Nadan Vidošević.

Komentirajući neke prijepore oko predsjedničkih ovlasti, Vidošević je ustvrdio kako one ipak nisu male, te da će građani 27. prosinca birati onog kandidata za kojeg drže da će najbolje predstavljati Hrvatsku.

- Pri tome nisu bitne stranačke potpore nego jasno određen program koji birači trebali prepoznati - smatra Vidošević

Vidoševića je u Bjelovaru dočekala potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič, a konferenciju za novinare održao je u izbornom stožeru koji se nalazi u prostoru bivšeg sexy-shopa u Šenoinoj ulici koji je već više mjeseci zatvoren. Premda to nije znao, Vidošević je rekao kako valja poticati sve djelatnosti koje će njihovim vlasnicima donositi zaradu.

Komentara 16

DA
dante
18:25 10.12.2009.

Trenutačno jedini od predsjedničkih kandidat koji govori o budućnosti, načinu izlaska iz krize i što je najinteresantije ne napada druge kandiddate.

Avatar punkufer
punkufer
13:27 10.12.2009.

Vidošević se okružio glupim popaljenim kumicama i misli da ako može šarmirati njih da može svakoga. Bolje bi bilo da nam otkrije odakle mu onolike vile i milijuni uz onako malu plaću.

FR
fratela
14:53 10.12.2009.

Đurđa ostaje Đurđa, ništa od nje novo i ništa o njoj kao osobi i političarki neznano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije