Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Djevojku (17) izbo, uzeo joj mobitel da ne zove pomoć i otišao

Policija
Ivo Čagalj/Pixsell
05.05.2017.
u 13:09

Preklopljenim nožem s oštricom duljine 10,2 centimetara okrivljenik je svojoj maloljetnoj djevojci, kako se tereti, nanio višestruke ubodne i rezne rane

Zbog teškog ubojstva Ane B. (17) na željezničkom kolodvoru u Koški kod Osijeka u studenome lani, podignuta je optužnica protiv Mateja Š. (24) iz Našica.

Zločin se zbio 6. studenoga oko 20 sati. Tijelo nesretne djevojke pronađeno je tek idućeg jutra, naslonjeno na derutnu zgradu.
Izgledala je, opisivali su očevici, kao da se odmara.

- Preklopljenim nožem s oštricom duljine 10,2 centimetara okrivljenik je svojoj maloljetnoj djevojci, kako se tereti, nanio višestruke ubodne i rezne rane. Uzeo joj je potom mobitel, kako bi ju spriječio u pozivanju pomoći te ju teško ozlijeđenu i bespomoćnu napustio.

Oštećenica je preminula od ozljeda – izvijestili su iz Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku. Nakon zločina, kako se pisalo, mladić se vlakom vratio kući u Našice. Ana je, navodno, ostavila Mateja pa je on, nakon kraće rasprave, nasrnuo na nju nožem. 

Komentara 2

BB
bozo.babic
15:04 05.05.2017.

bokesno metak u zacelje kineski sistem

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
07:52 06.05.2017.

A budu ga opomenuli da to vise ne radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije