Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI VRIJEME NI MJESTO ZA TO

Djevojka na meti kritika zbog fotografije sa sprovoda svoga oca: 'Ovo je zastrašujuće'

Reddit
26.10.2021.
u 08:48

Djevojka je pozirala pokraj otvorenog lijesa u crnoj haljinici, a na fotografiji je podigla nogu i prekrižila ruke

Jedna influencerica našla se na meti kritika nakon što je objavila vrlo neprimjerenu fotografiju sa sprovoda svoga oca.

Djevojka je, naime, pozirala pokraj otvorenog lijesa u crnoj haljinici, a na fotografiji je podigla nogu i prekrižila ruke.

Na sebi je imala crne čarape i štikle te je u prvi plan stavila upravo svoje noge.

Foto: Reddit

Fotografiju je objavila na Instagramu nakon čega su joj brojni pratitelji rekli da je ukloni jer nije primjerena, a fotografija se kasnije proširila Redditom.

''Ovo je nevjerojatan izraz nepoštivanja'', ''Ovo je zastrašujuće'', ''To je jednostavno tužno i nadam se da je netko galamio na nju zbog toga'', samo su neki od komentara zgroženih ljudi.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar essek22
essek22
09:02 26.10.2021.

Nije to uopće zastrašujuće, to je retardirano! Nekad se pitam jel politički korektno retardiranim i osobama graničnih sposobnosti (IQ 85) reći da su retardirani i da to ne rade?

KR
Krud
10:11 26.10.2021.

Influencerski mozak.

IG
igorl
09:37 26.10.2021.

Pff, garant joj to nije otac. A dobila je neopisivu reklamu - cak i ovdje pisete o njoj. Kaj su ljudi naivni. A gle - i ja pisem. Koji sam tenkre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije