Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SAD-A

Djevojčica nađena šest godina nakon nestanka: Netflixov dokumentarac omogućio sretan kraj

Foto: Screenshot/National Center for Missing & Exploited Children
1/3
16.05.2023.
u 11:12

Vlasnik trgovine prepoznao je djevojčicu Kaylu Unbehaun iz dokumentarca u trgovačkom centru te je obavijestio policiju

Nakon skoro šest godina od nestanka, pronađena je Kayla Unbehaun koja je kao devetogodišnjakinja nestala iz američke savezne države Illinois. Kayla je posljednji put viđena 4. srpnja 2017. godine kada ju otac Ryan, koji je imao skrbništvo nad njom, ostavio za vikend kod majke. Nakon što ih nije zatekao na adresi 5. srpnja, krenula je potraga za nestalom Kaylom, piše ABC Chicago

Američki nacionalni centar za nestalu djecu objavio je fotografije kako bi Kayla mogla izgledati danas, a u njezinom pronalasku pomogao je Netflixov dokumentarac "Unsolved Mysteries" u kojem se govorilo o nestanku djevojčice. Vlasnik trgovine u trgovačkom centru u Ashevilleu u saveznoj državi Sjeverna Karolina prepoznao je djevojčicu iz dokumentarca te je obavijestio policiju. 

Centar je nakon nestanka objavio je Kaylinu fotografiju i podatke te je krenula potraga, no bezuspješno. Njezin slučaj izazvao je veliku medijsku pažnju. Ubrzo je otkriveno da je Kaylu otela majka Heather, no policija nije imala tragove. Policija je potvrdila da je uhitila 40-godišnju Heather Unbehaun tijekom vikenda te da je protiv nje podignuta optužnica zbog otmice djeteta, a brigu o Kayli preuzele su odgovorne službe. O svemu se oglasio i Kaylin otac Ryan.

"Presretan sam što je Kayla kod kuće i što je sigurna. Želim se zahvaliti Nacionalnom centru za nestalu djecu i svima koji su pomogli u potrazi. Molim vas da poštujete našu privatnost dok se ponovno upoznajemo", rekao je Ryan, a prenio Američki nacionalni centar za nestalu djecu koji je objavio sretne vijesti o pronalasku djevojčice.

VIDEO Pronašli smo Roberta Pugara: Bio je dječak-heroj koji je golim rukama gasio buktinju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije