Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Djevojčica (14) ipak se ubila pred prijateljicom i policijom

cementara
Arhiva VL
08.03.2010.
u 19:19

Tragičnim skokom s tornja napuštene cementare u Podsusedu 14-godišnjakinja je u nedjelju oko 18.30 okončala svoj mladi život.

ZAGREB – Tragičnim skokom s tornja napuštene cementare u Podsusedu 14-godišnjakinja je u nedjelju oko 18.30 okončala svoj mladi život. Kako doznajemo, u blizini je bila i njezina 13-godišnja prijateljica koja je pokušala spriječiti 14-godišnjakinju i odmah pozvala policiju.

Nažalost, njezin trud nije uspio, a ni policija nije mogla mnogo pomoći. Doznali smo da je policija odmah došla u krug cementare, desetak minuta pokušavala odgovoriti djevojčicu i spriječiti je u njezinu naumu, ali nažalost tragediju nisu uspjeli spriječiti. Djevojčica se bacila s tornja, a i dalje se pokušava ustanoviti zašto je odlučila okončati svoj život.

Ključne riječi

Komentara 3

MP
mparac3
21:34 08.03.2010.

Sva sreca da ogromna vecina Hrvata nije svjesna politicke i gospodarske stvarnosti kojom su okruzeni, i u kojoj zive - inace bi neuporedivo vise ovakovih skokova bilo......

RA
razočarani1
08:00 09.03.2010.

mparac3 100% si u prvu,mislim da nas mnoge ista sudbina čeka.nažalost ili na sreču mene među prvima.....jer živim u stvarnosti..........

DE
devildog
14:43 07.06.2010.

bila mi je prijateljica,i jako mi je zao zbog nje :\'(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije