Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza

Djelomice sunčano i manje toplo, popodne pljuskovi s grmljavinom

Proljetni pljusak rashladio je u podne centar grada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.07.2019.
u 07:55

Najviša dnevna temperatura kretat će se od 24 do 28, u Dalmaciji do 31 Celzijev stupanj.

Na kopnu djelomice sunčano, danju i manje toplo, a na Jadranu pretežno sunčano, prognoza je Državnog hiodrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za ponedjeljak.

Uz naoblaku mjestimice kiša ili lokalni pljuskovi s grmljavinom, većinom u drugom dijelu dana. Ujutro mjestimice magla.

Na Jadranu pretežno sunčano, a popodne u unutrašnjosti Istre i Dalmacije može pasti poneki pljusak, navečer i na sjevernom dijelu.

Video - Tuča u Vukovaru

 

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, još ujutro na sjevernom dijelu bura.

Najviša dnevna temperatura od 24 do 28, u Dalmaciji do 31 Celzijev stupanj.

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti i na autocestama - A1 između Zagreba i Karlovca te čvorova Otočac i Gornja Ploča, i na A11 između Jakuševca i Lekenika, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa se vozače upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
08:31 08.07.2019.

Do kraja godine može i padati snijeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije