Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTANA

Baka, djed i ujak iz pakla: Dječaka (12) mučili i izgladnjivali dok nije umro

Ilustracija
Foto: Getty Images
15.02.2020.
u 17:42

- Mislim da su kontinuirana tortura i premlaćivanje ostavili takve posljedice koje su u konačnici odvele dječaka u smrt - kazao je Bjorn Boyer, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u okružnom odvjetništvu Gallati

Dvanaestogodišnji dječak pronađen je mrtav u dnevnom boravku u kući njegove bake i djeda s kojima je živio zajedno s ujakom. Sumnja se da je upravo njih troje povezano s njegovom smrti jer je policija pronašla dokaze koji upućuju da ga je trojac maltretirao.

Prema izvješću tužiteljstva, policija je pronašla snimke koje svjedoče o nasilju nad dječakom kojeg su prisiljavali na vježbanje te su ga fizički kažnjavali.  Posljednje dvije godine James Alex Hurley živio je u američkoj saveznoj državi Montani s bakom i djedom te njihovom djecom, među kojima je bio i 14-godišnji ujak dječaka. S njima je živio otkad mu je otac preminuo

Policija je kazala da jedna od snimki koja je nastala prije dvije godine kada je tek došao u njihov dom prikazuje zdravog i dobro uhranjenog dječaka, dok je u vrijeme smrti pronađen pothranjen, piše CNN

- Mislim da su kontinuirana tortura i premlaćivanje ostavili takve posljedice koje su u konačnici odvele dječaka u smrt - kazao je Bjorn Boyer, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u okružnom odvjetništvu Gallatin. Osim fizički bio je i psihički vrlo loše. Kako su sami članovi obitelji kazali, dječak je u posljednje vrijeme bio "suicidalan" i čuo je glasove.

Osim njih troje koji su optuženi za namjerno ubojstvo dječaka, uhićen je i još jedan 18-godišnjak koji je navodno bio obiteljski prijatelj, a koji se također nalazi na jednoj od snimki u kojoj se jasno vidi kako dječaka tuče veslom. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar BettyUA86
BettyUA86
19:52 16.02.2020.

Uprаvо sаm кupio sеksi donje гublje. Žеlim vidjeti? Роsjetite straniсu - www.Lovexx.club

Avatar SarahUV93
SarahUV93
23:12 15.02.2020.

Jestе li iкаd prоbаli cуbеrsex? Dajmо vеčeгas jеdnо dгugom zadovоljstvo! - www.Kisstok.com

SC
schwertransport
18:28 15.02.2020.

Mora da su bijele koze mucitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije