Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLEMENITI CILJ

Dječak (8) otvorio pekaru u stanu kako bi majci kupio kuću

jalen
Foto: Screenshot Youtube
1/3
16.09.2016.
u 11:18

Jalen se čak povezao i s lokalnim profesionalcima, a jedan mu je čovjek čak ponudio donirati staru pećnicu kako bi mogao ispeći još kolačića.

Čokoladni keksi, kolačići s maslacem od kikirikija te kruh od banane neke su od slastica koje u svojoj pekari proizvodi Jalen Bailey iz Kalifornije.

U ovome ne bi bilo ništa čudno da se ne radi osmogodišnjem dječaku koji je pekaru pokrenuo u stanu u gradu Fresnu. Jalen ne radi ovo kako bi skupio džeparac i kupio nešto za sebe već prikuplja novac kako bi majci kupio kuću, javlja ABC 30.

– Želim uštedjeti mnogo novca da bismo imali kuću – kazao je Jalen i dodao: – Želim jednu (kuću) u kojoj ćemo ja i mama biti sretni.

Za samohranu majku to je nešto što je teško čuti.

– To je nešto što ja nisam mogla učiniti za njega – kazala je Sharhonda.

Jalen se čak povezao s lokalnim profesionalcima, a jedan mu je čovjek čak i ponudio donirati staru pećnicu kako bi mogao ispeći još kolačića.

– Planirajte velike snove. Rekao sam da želim biti milijunaš i mislio sam da to nije moguće, no sada mislim da jest – rekao je Jalen.

>> Ova priča natjerat će vas da se zamislite! Ima 14 godina, a tijekom praznika skuplja boce i papir

 

Komentara 3

DU
Deleted user
17:02 16.09.2016.

E da je taj u Hrvatskoj odmah bi ga zatvorila inspekcija! Nema za to registriranu tvrtku, nije punoljetan (djeca ne smiju raditi), nije se danima prije prijavio u radni odnos, nema potrebne kvalifikacije, nema minimalne tehnicke uvjete, ne placa industrijsku struju, stan je stambeni a ne poslovni.prostor, nema sanitarnu knjizicu, aparat za gasenje pozara, kutiju prve pomoci.... itd.... Zasto onda uopce objavljujete ovakve tekstove?

OV
Ovozemaljski
17:17 16.09.2016.

Amerika je stvarno zemlja mogucnosti, zasto se ne ugledamo na njih, zasto nismo tako jednostavni, vec toliko komplicirani, zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije