Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na društvenim mrežama

Otkriveno o čemu se radi na fotografiji koja je zbunila mnoge

Divovska mačka
19.03.2015.
u 09:43

Mačka natprirodne veličine dobila je nadimak 'Kat Kong', a mnogi su se šalili da se mačka išla ljuljati na lusteru, referirajući se na hit pjesmu 'Chandelier'.

Divovska mačka koja se spušta po stepenicama u kući i "napada" luster postala je hit na društvenim mrežama. Mačka natprirodne veličine dobila je nadimak "Kat Kong", a mnogi su se šalili da se mačka išla ljuljati na lusteru, referirajući se na hit pjesmu "Chandelier".

No, na njihovo razočaranje, mačka s fotografije je stvarne veličine i nalazi se u kućici za lutke. Fotografija je nastala prije nekoliko godina i služila je u kampanji za udomljavanje mačića.

Snimio ju je 18-godišnji Cade Ritter u svom domu u Teksasu kada je njegova obitelj privremeno udomila pet mačića kako bi pomogli skloništu za životinje u Austinu. Mačiće su fotografirali u kućici za lutke koju je izradio Cadeov pradjed. – Kad su ih ljudi počeli udomljavati, moja mama je mislila kako bi bila dobra reklama da se i ostali mačići tako fotografiraju – ispričao je Cade, piše abcnews.go.com.

Cade je ispričao kako se ne može sjetiti kako se zvala mačka s fotografije, ali sjeća se da je bila najviše divlja od svih u leglu i da su je nakon nekog vremena uspjeli udomiti.

>> Nije očekivao što će mu se dogoditi nakon što je mačku šutnuo s fotelje

>> Zakopao mrtvog mačka, no on se pet dana poslije pojavio pred vratima

>> Mačka nogometašu prepriječila put: Moram na trening, no ne mogu, strašno

Komentara 1

LA
Latz
10:46 19.03.2015.

Mnoge je lako zbuniti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije