Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojica uhićena

Dio plijena iz bankomata pronađen kod djevojke lopova

Opljačkan bankomat u Šibeniku
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
03.11.2017.
u 18:02

Za trećim se počiniteljem traga, a policija je pretragama kuća i stanova u Splitu i Šibeniku našla provalnički alat te dio novca

Tri dana nakon spektakularne krađe veće količine novca iz bankomata na Šubićevcu u Šibeniku policija je izvijestila kako je dvojicu lopova ulovila, a treći je u bijegu i još se ne zna tko je on. Istražitelji su utvrdili da su 33-godišnjak i nepoznati muškarac u ponedjeljak oko četiri sata izazvali eksploziju bankomata tako što su u njega upumpali plin.

Opljačkan bankomat u Šibeniku
1/22

Bankomat su “očistili” i zatim motorom pobjegli u Split. U pljački im je pomogao 38-godišnjak kod kojeg je pronađen provalnički “alat”. Dio novca navodno je bio kod djevojke jednog od osumnjičenih. Policija je pretraživala stanove i kuće u Splitu i Šibeniku, nakon čega su dvojica sumnjivaca privedena na kriminalističko istraživanje.

Mlađi je muškarac kazneno prijavljen za tešku krađu i dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom, a 38-godišnjak za pomaganje u izvršenju kaznenih djela. Očekuje ih i preprata pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku.

Komentara 2

ZI
ziva_istina
19:04 04.11.2017.

Oh, svasta, pa tretirate ih ko kriminalce, a zbog njih nitko nije ostao bez posla i nitko nije istjeran na ulicu. Pa oni su samo uzeli od lopova dio sebi za golo prezivljavanje.

TO
tony
19:28 04.11.2017.

Sta znaci „ preprata „.. E svasta !? Do 2020 necu pola Hrvatskih rijeci znati a u Hrvatskoj zivim !? Preprata 😳!? Prvi put cujem i citam !? Sprdnju pravite od jednostavnog jetika !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije