Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Core Media

Dijana Čuljak: Ovaj postupak protiv mene rezultat je sprege tužiteljstva i tadašnjih odvjetnika moga bivšeg supruga

Dijana Čuljak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/4
15.02.2017.
u 18:30

- Nisam sudjelovala ni u financijskim operacijama niti sam plaćala ljude ne ruke, na crno - kazala je Dijana Čuljak

 Iz Core medije i Media spota nisam izvukla 24 milijuna kuna, a moje uhićenje i ovo suđenje produkt su ozbiljne manipulacije državnog odvjetništva i tadašnjih branitelja mog bivšeg supruga. To smatram jer se gotovo svim mojim suokrivljenicima nudila nagodba ako mene terete - kazala je među ostalim Dijana Čuljak, bivša HTV-ova novinarka koja je na zagrebačkom Županijskom sudu iznijela obranu u aferi Core media.

Optužena je zajedno sa svojim bivšim suprugom Vladimirom Šelebajom za izvlačenje novca iz Core medije preko fiktivnih ugovora, a D. Čuljak je u obrani navela i da se poput ostalih ljudi iz svijeta televizije družila s raznim ljudima, kojima je davala opaske o kvaliteti televizijskog programa koji je njen tadašnji muž proizvodio, no navela je da nije sudjelovala u bilo čemu za što je tužiteljstvo tereti.

- Dozvoljavam da sam sugerirala koga treba pozvati u neku emisiju i što ga pitati  no  nisam  sudjelovala u poslovnom dijelu produkcije. Nisam sudjelovala ni u financijskim operacijama niti sam plaćala ljude ne ruke, na crno - kazala je Dijana Čuljak.

Negirala je i da je ostvarila protupravnu imovinsku korist od 24 milijuna kuna, a tvrdi da je nije ostvario ni njezin tadašnji suprug. - U to vrijeme nismo kupili ništa od imovine, nismo uštedjeli ništa a Šelebaj je u taj posao ušao bogatiji, no što je iz njega izašao - kazala je Dijana Čuljak. Na idućem ročištu Dijana Čuljak će odgovarati na pitanja sudskog vijeća, a ako ne bude novih dokaznih prijedloga, suđenje bi uskoro moglo biti okončano

>> Šelebaj u obrani odbacio optužbe za izvlačenje novca iz producentskih tvrtki

Komentara 1

GV
golub Vaso
23:35 15.02.2017.

svi nevini, urota, možda se preko kreveta može spasiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije