Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO SE U OGRADU

Detalji stravične nesreće kod Bjelovara: Auto je vozio 16-godišnjak, na mjestu je poginuo

prometna nesreća
PU bjelovarsko-bilogorska
23.01.2023.
u 10:30

Mladić je izlazeći iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most nakon čega se automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi

Bjelovarska policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja se jučer dogodila u Velikom Korenovu. Utvrđeno je kako je oko 19 sati 16-godišnjak bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih registracijskih oznaka iz smjera Narte u smjeru Velikog Korenova.

Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom te je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most nakon čega se automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi. U prometnoj je nesreći 16-godišnjak na mjestu događaja smrtno stradao.
 
Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika te je naložila obdukciju preminulog mladića. Navedena dionica ceste bila je zatvorena za prometovanje od 20.05 do 23.25 sati, a promet se u to vrijeme odvijao okolnim putovima.
 
Preminuli 16-godišnjak prva je poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Komentara 10

PO
poluvodič
10:49 23.01.2023.

Kazna roditeljima koji su to dopustili. Ima ih mnogo koji misle da im je sin faca kad zna voziti auto sa 16

LI
liliZG
11:41 23.01.2023.

jel to mali vozio sa blagoslovom familije ili bez? odgovor na ovo pitanje određuje moj daljni komentar.

MT
makan tahi
13:21 23.01.2023.

cesta je sad sigurnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije