Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČILI IH NA AUTOCESTI

Detalji potjere u Zagrebu: Jurio gradom pa ga zaustavila policijska barikada, u kombiju bilo i djece

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/17
19.01.2024.
u 09:27

Policija je opkolila vozilo i sve osobe izvukla iz njega, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio njihov identitet

Filmska potjera odvila se noćas u Zagrebu, a rezultirala je sudarom na Kustošijanskoj ulici u Zagrebu blizu križanja s Ilicom, gdje je jedan kombi završio na nogostupu. Kombi je naletio na policijski automobil noćas oko 2.30 sati, a novinar Večernjeg lista jutros je snimio posljedice potjere. Kako smo neslužbeno doznali, radilo se o potjeri za vozačem koji je prevozio migrante.  

Jutarnji list piše kako su policajci koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprečavanja nezakonitih migracija sudjelovali u pokušaju identifikacije dvojice vozača kombija koji se kretao po autocesti u smjeru Lučkog. Krijumčari su vozili brzo, kršeći prometne propise te ignorirajući policijske svjetlosne i zvučne signale, pritom ne mareći za sigurnost osoba koje su prevozili pa je došlo do prometnih nesreća u kojima su neke osobe, među kojima su i djeca, ozlijeđene.

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
1/12

VEZANI ČLANCI: 

Jednog je vozača kombija austrijskih registracijskih oznaka zaustavila policijska barikada na području Kustošije. On je u jurnjavi oštetio rampu te je nastavio bježati prema novozagrebačkom rotoru pa dalje preko Jadranskog mosta po Selskoj sve do Ilice po kojoj se vozio kratko pa ponovno skrenuo u jednu od uličica lijevo, ujedno se vozeći i zabranjenim smjerovima. Na kraju u Kustošijanskoj, tik uz Ilicu te petstotinjak metara od zgrade Ravnateljstva policije, dočekala ga je policijska blokada.

Policija je opkolila vozilo i sve osobe izvukla iz njega, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio njihov identitet. 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar zoster1
zoster1
09:49 19.01.2024.

I sad će ih sve u Porin...zatražiti će azil i nikome...ništa !

AN
AnimaTor
09:53 19.01.2024.

Granica nam je šupljija od sira ementalera. To su rezulatati Božinovića i HDZ.a. Zna se.

HR
hrza
10:35 19.01.2024.

Pitam se šta radi gospodin Davor Božinović???? Svakodnevna jurnjava za migrantima u sumnjivim kombijima. Kako oni ulaze na teritorij Hrvatske????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije