Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Kustošijanskoj ulici

FOTO Filmska potjera u Zagrebu završila sudarom: Kombi s migrantima bježao policiji?

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/17
19.01.2024.
u 07:55

I ZET je jutros izvijestio kako su zbog prometne nesreće u Kustošijanskoj ulici, linije 126 i 135 privremeno u prekidu

Filmska potjera u snježno siječanjsko jutro završila je sudarom na Kustošijanskoj ulici u Zagrebu blizu križanja s Ilicom, sudarom policijskog vozila i kombija zbog čega je dio Kustošijanske zatvoren za promet zbog policijskog očevida.

Do sudara u kojem je teško oštećena policijska Škoda Octavia i kombi s oznakama njemačke rent-a-car tvrtke koji se dogodio noćas oko 2.30 sati došlo je, neslužbeno, zbog potjere za migrantima koji su bili u kombiju.

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
1/12

 

Nakon što im je policija postavila zasjedu na Kustošijanskoj ulici oko broja 20, kombi s migrantima zabio se u policijski automobil. Neslužbeno, ozlijeđenih, barem teže, nema. Isto tako, neslužbeno, migranti su se nakon sudara dali u bijeg.

Zbog policijskog očevida Kustošijanska ulica je zatvorena za promet od kućnog broja 20 do Ilice. Ni ZET-ove linije 126 i 135 ne prometuju.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 23

JA
jamesd
08:20 19.01.2024.

Migranti uspjeli doći do Zagreba i još pobjegnu policiji ? Jel ovo neka naivna komedija ?

LO
loraxy
08:17 19.01.2024.

Jel moguće da nam ulaze u državu bez ikakve kontrole ????

NE
Nemanadimak
08:23 19.01.2024.

Koja komedija! Migranti nam trckaraju po zemlji a policija im ne moze nista. Dali se u bijeg hahaha pa ovo je za Alan Ford zbilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije