Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio što je tražio

Dečku poslala fotografiju u donjem rublju, njegov odgovor iznenadio je sve: Ostavi ga!

Shelby Johnson
Foto: Twitter
1/3
04.04.2018.
u 18:29

Shelby Johnson razočarala se porukama svoga dečka pa je savjet potražila na Twitteru

Djevojka po imenu Shelby Johnson iz Clackamasa u američkoj saveznoj državi Oregon preko Twittera je tražila savjet što da učini nakon što joj je dečko rekao kako ima 'pivski trbuh' te da treba pripaziti na kilažu iako ima potpuno zdravih 55 kilograma.

Nakon što mu je ona poslala svoju fotografiju u donjem rublju, okrutni mladić joj je napisao kako 'definitivno dobiva pivski trbuh'.

Pregledavajući njezine fotografije na Instagramu, dečko joj je napisao da je 'najveći problem što se njezin trbuh više ističe od njegovoga, a to je čudno'.

Djevojka je potom na Twitteru pitala svoje pratitelje pretjeruje li ako se zbog takvih poruka osjeća loše na što su joj svi savjetovali da ga ostavi.

Shelby se, naime, u tinejdžerskim danima borila s manjkom kilograma te je težila svega 36 kilograma zbog čega su joj liječnici savjetovali da se odmah udeblja.

– S 20 sam počela dobivati na težini i nikad se nisam osjećala sretnije i zdravije. Puno sam radila da bi imala ovako tijelo, ovo je 55 kilograma čistog rasta – napisala je djevojka na Twitteru, a potom je podijelila nekoliko fotografija kako je prije izgledala.

Nakon što su joj mnogi napisali da pod hitno ostavi dečka, ona je to i učinila.

– Ostavila sam ga i nije bio baš sretan kada je vidio da se moja objava proširila internetom, ali je rekao da ga je ovo iskustvo naučilo kako postati bolja osoba – objavila je Shelby.

Komentara 5

SM
Svi me se boje i lakovi
14:57 05.04.2018.

zveknul bi ju bez pardona

GI
Gips
19:08 04.04.2018.

Otkud ti Karolina Brancina izvlačiš ove glupe tekstove?

DA
DarthVader
20:05 04.04.2018.

Dobra zgodna cura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije