Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FEJSU

Davor Ivo Stier fotografirao se s Thompsonom: 'Pozdrav iz Splita!'

Stier i Thompson
Facebook
22.05.2014.
u 23:27

Stier je fotografiju s popularnim estradnim umjetnikom objavio na svom službenom Facebook-profilu

Davor Ivo Stier, zastupnik u Europskom parlamentu i jedna od najvećih HDZ-ovih uzdanica na nedjeljnim euroizborima, u Splitu se družio s poznatim estradnim umjetnikom Markom Perkovićem Thompsonom i hrvatskim braniteljima.

Stier je fotografiju s Thompsonom objavio na svom službenom Facebook-profilu, uz poruku "Pozdrav iz Splita!"

>> Kukuriku koalicija je samo izvođač radova za Britance

Komentara 16

MR
MrWho
07:54 23.05.2014.

Čudo neviđeno; kako se samo usudio....Ognjištarac jedan, nazadnjak i sigurno je ustaša!! Trebao bi se slikati s drogerašem Baretom pa bi to bilo tako građanski, naprednjački i liberalno. Kad' će više prestati ta histerija i maltretiranje čovjeka koji se usudio reći (pjevati) da je Hrvat i da voli svoju hrvatsku zemlju?

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
07:31 23.05.2014.

Ta nije "Thompson"neki rogonja da se neslika sa njim,to treba da bude čast svima nama koji se osjećamo Hrvatima.Ratik,borac,patriota...umjetik;brani svoje svim sredstvima (i tompsonom i pjesmom),to je Marko Perković.

Avatar Neron
Neron
08:38 23.05.2014.

Ne shvaćam u čemu je problem slikati se s Thompsonom?!? Bila bi vijest da se Milanović slikao s Thompsonom iz jednostavnog razloga što je jedan liberal i nacionalno potpuno izgubljen, a drugi domoljub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije