Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Jovanović:

'Danas svi vide da sam bio u pravu, pred nama su bolji dani za sport'

Željko Jovanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
06.06.2018.
u 13:55

Jovanović kaže da se borio da menadžeri tipa Mamić ne reketare sport i sportaše

Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar obrazovanja i sporta Željko Jovanović oglasio se u povodu današnje osuđujuće presude Zdravku Mamiću i ostalima, poručujući kako danas svi vide da je bio u pravu.

– Nakon današnje nepravomoćne presude udruženom pljačkaškom pothvatu braće Mamić i Vrbanovića dopuštam si reći da je to potvrda koliko sam bio u pravu u svim izjavama o močvari koja je uništavala hrvatski nogomet, nogometaše i sve vrijedne sportske volontere i navijače. Svašta sam prošao zbog toga, ali danas svi vide da sam i u ovom slučaju, uostalom kao i kod svih drugih poteza u resoru obrazovanja, znanosti i sporta bio u pravu – rekao je Jovanović, podsjećajući na svoju izjavu iz 2015. godine da je "Dinamo služio kao bankomat braći Mamić".

Željko Jovanović
1/15

Petar Skansi i ja radeći, između ostalog, izmjene Zakona o sportu, kao i Zakon o sportskoj inspekciji uvijek smo u središte naše pažnje stavljali sportaše i borili se da raznorazni menadžeri tipa Mamić ne reketare sport i sportaše, ne pljačkaju sportske klubove i oštećuju državni proračun za svoje osobno bogaćenje. Eto, bili smo u pravu i zato sam danas ponosan! Siguran sam da su nakon ove presude pred nama bolji dani za hrvatski sport! – rekao je Jovanović.

Komentara 85

MI
Mimizo
14:36 06.06.2018.

šta sad laprda ovaj čedo

DU
Deleted user
14:06 06.06.2018.

Nema tu boljih dana ako se ovakvi vesele presudi. Lik je likova na stadionu JNA dok su spaljivali hrvatsku zastavu.

DU
Deleted user
14:34 06.06.2018.

ako hrvatsku politiku kreiraju jovanovic stazic pupavac i slicni likovi onda je to katastrofa...kao poplava ili pozar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije