Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO TO?

Pogledajte gdje je ostavio automobil: 'U Dalmaciji je sve teže parkirat...'

Mazda na kući
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
18.10.2018.
u 18:30

Fotografija je objavljena na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i odmah je postala hit koji je u dva sata skupio gotovo 1000 lajkova.

Dalmatinci imaju sve više problema s parkiranjem, stoga su se neki odlučili na revolucionarna rješenja. Jedan je stanovnik Dubrovačko-neretvanske županije tako svoju Mazdu RX-7 parkirao na vrhu nedovršene kuće. 

Fotografija je objavljena na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i odmah je postala hit koji je u dva sata skupio gotovo 1000 lajkova. 

- Pa neka je sad netko proba ukrasti - bio je samo jedan od komentara oduševljenih korisnika Facebooka. Stvarno, ovoj ideji treba čestitati!

Komentara 7

VP
vecchio-pescatore
00:08 19.10.2018.

jedan od glupljih I besmislenijih članaka

AN
ante555
22:21 18.10.2018.

Bilo mu je neophodno popet se na krov pored ovoliko pustopoljine oko njega. Bas nije bilo mjesta.

Avatar Django
Django
22:05 18.10.2018.

Fotoshop čuda radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije