Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef srpske diplomacije

Dačić: Ukidanje blokade je veliki poraz hrvatske vlade

Ivica Dačić
Davor Javorović/Pixsell
25.09.2015.
u 18:50

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.kazao je kako je otvaranje granica velika pobjeda za sve građane Srbije

 - Ukidanje jednostrane i protupravne odluke hrvatske vlade o blokadi granice sa Srbijom predstavlja veliki uspjeh politike Vlade Srbije na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem, poručio je šef srpske diplomacije Ivica Dačić, javlja Blic.

Kazao je i kako je riječ o 'velikom porazu neodgovorne politike Vlade Hrvatske i njenog premijera Zorana Milanovića'.

 - Građane i gospodarstvenike u regiji ovakav ishod može samo radovati, jer je načelo slobode kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost”.

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je kako je otvaranje granica velika pobjeda za sve građane Srbije.

 - Naša granica je sad potpuno deblokirana i smatram da je ovo velika pobjeda za sve građane Srbije. Mi smo se ponašali ozbiljno i odgovorno, a pokazalo se da je Hrvatska prekršila i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i druge sporazume, rekao je Stefanović.

>> Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Bajakovo i Tovarnik otvoreni za sav promet, prvih 300 izbjeglica pušteno na Horgoš

Komentara 106

JO
jomarkic
19:19 25.09.2015.

Nitko u ovoj priči nije pobjednik jer se islamska invazija nastavlja.

BA
barbaizamerike
19:04 25.09.2015.

neka su srbi pobjedili oni uvjek pobjeduju od Kosova do krajine oa do ove granice poraze pretvaraju u pobjede u neku ruku su igrali u korist hrvatskog naroda da srozaju milanovica

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
19:03 25.09.2015.

hrvatska nema vladu...trenutno je vode plaćenici koji pišu po novinama i komunistička televizija...a ovaj ološ koji se sad naziva vladom će biti pohapšen radi izdaje zemlje,nebranjenja granice i kriminalnog udruživanja u ilegalnom krijumčarenju ljudi preko granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije