Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je nogomet

Čupko opet oslobođen za pokušaj ubojstva

čupko (1)
Pixsell
16.09.2011.
u 19:30

Nožem je pokušao ubiti dvojicu navijača Hajduka, Serafina Kodića i Antuna Đurića.

Goran Hajduković Čupko na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je oslobođen optužbi da je 27. svibnja 2001. nožem pokušao ubiti dvojicu navijača Hajduka, Serafina Kodića i Antuna Đurića. Riječ je o ponovljenom suđenju, a Čupko je i prvi put bio oslobođen. Prema optužnici, Čupko je s društvom, nakon gledanja kombiniranog prijenosa utakmica Dinama i Slavena Belupa te Varteksa i Hajduka, došao do kafića Wien, u kojem je bila nekolicina navijača Hajduka. Bez povoda ih je napao, pri čemu je Kodić bio ozlijeđen opasno za život.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar sultan46
sultan46
21:52 16.09.2011.

Kodić bio ozlijeđen opasno za život....... I oslobodjen,,hahahah da vjerovatno nema dokaza,,, Ovo nase sudstvo je van svake kontrole,,,,,

AN
Andreeejjj
20:19 17.09.2011.

ČUPKO Hajduković balija cinker i druker opet oslobodjen? Pa, naravno \"njihov \" je čovjek...murijaško smeće! Je*em takvo državu i sudstvo, bljakkk i fuuuj...

AL
alpha
04:16 17.09.2011.

Tko je tu blesav? Smatram da je uhvacen sa nozem i ako nije dokaz je taj da je netko izboden,ovaj tip je viden da ga je izbo sa nozem i skoro ubio. Pitanje bi trebalo glasiti,dali policija tako lose sprema ove slucajeve?ili sudstvo radi svoj posao prema nekome nevidenom zakonu kao na primjer,rodjak zakon?mito zakon? EU hahaha na koji nacin se moze u EU? zar su svi coravi da nevide na kakav nacin djeluje sudstvo i policija HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije