Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Novi incident: Crvenim sprejem išarane tri dvojezične ploče

'21.10.2013., Vukovar - Na Zupanijski sud u Vukovaru postavljena nova ploca s dvojezicnim natpisom. Ploce su postavljene na vecoj visini tako da se ne mogu skinuti bez koristenja ljestvi. Photo: Goran
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.12.2013.
u 12:53

Trenutno je na području grada postavljeno desetak dvojezičnih ploča.

Tijekom protekle noći nepoznata osoba, ili više njih, je crvenim lak sprejem pošarao tri dvojezične ploče u Vukovaru. Na taj način išarane su dvojezične ploče na zgradi Općinskog i Županijskog državnog odvjetništva kao i na zgradi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Novinarima je ovu vijest potvrdila i policijska službenica za odnose sa javnošću u PU Vukovarsko – srijemske županije Maja Barbarić dodajući da policija traga za počiniteljima. Ovo je u gotovo posljednja tri tjedna zadnji incident u Vukovaru vezan za postavljanje dvojezične ploče.

Trenutno je na području grada postavljeno desetak dvojezičnih ploča.

>>Policajcu koji je skinuo dvojezičnu ploču otkaz

Komentara 27

A9
AAA-999
13:02 14.12.2013.

Incident je postavljanje ćiriličnih ploča. Ostalo su samo posljedica nasilnog čina protuhrvatske vlasti.

JU
jurepureture
13:04 14.12.2013.

a gdje baš crvenim?

Avatar Compadre
Compadre
13:04 14.12.2013.

....i tako će im biti zauvijek....sve dok se zauvijek ne skinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije