Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Čitatelji su glasali: Evo što nam je najvažnije kod ponude teleoperatera

A1 Hrvatska
Foto: Shutterstock
1/3
19.09.2023.
u 16:53

Više od 70% sudionika naše blic-ankete želi samostalno kreiranje paketa usluga bez ugovorene obaveze, a čak 68% anketiranih još nije isprobalo neku od opcija digitalne fleksibilnosti telekoma

Samostalno kreiranje paketa usluga, bez ugovorene obaveze, čini se da je ono što se najviše želi od ponude telekoma. U kviz anketi, u kojoj smo čitatelje pitali koju bi od digitalnih fleksibilnosti teleoperatera najradije isprobali, čak 72 % odgovorilo je da bi se odlučili za opciju samostalnog kreiranja svog telekom paketa, bez ugovorene obaveze. Korištenje prijenosnih TV usluga isprobalo bi 16% sudionika ankete, a dijeljenje neograničenog interneta njih 12 %. Neku od digitalnih opcija telekoma još uvijek nije probalo čak 68 % onih koji su sudjelovali u našoj blic-anketi pa je sasvim jasno kako će digitalna fleksibilnost i mogućnosti koje se nude korisnicima biti glavni kriteriji odabira teleoperatera.

Neki operateri toga su itekako svjesni. Direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska, Monika Majstorović, navela je da je njihova ponuda tržišno prepoznata po fleksibilnosti i Mozaiku, a novi su iskorak napravili nedavno predstavljenim novim portfeljem mobilnih i fiksnih usluga: „Odlučili smo ponudu učiniti još fleksibilnijom i s još više izbora, prema željama korisnika, kako bismo zadržali status najkonkurentnijeg portfelja usluga. Polazišna nam je točka bila omogućiti sve ono što je korisnicima bitno za lakšu svakodnevicu. Upravo to naglašavamo i novom kampanjom jer tko je ikad rekao da ne želi sve – nitko nikada“.

Kako su korisnici A1 naglašavali važnost kvalitetnog Wi-Fi signala u svakom kutku doma, A1 je osigurao dostupnu brzinu od 2 Gbps uz premium opremu koju čine Wi-Fi 6 router i mesh uređaji, što je jedinstvena ponuda na tržištu. TV usluga s više od 220 kanala postala je prijenosna pa se može gledati na velikom ekranu na drugim lokacijama ili istovremeno na dva TV uređaja, a za to je potreban pametan TV uređaj ili Android box. Ponudili su i jedinstvenu mogućnost na tržištu – dijeljenje neograničenog mobilnog interneta – pa korisnici na tarifama s neograničenim internetom mogu pokloniti neograničeni Internet na 24 sata drugim A1 prepaid ili postpaid korisnicima, i tako svaki mjesec. Korisnici koji pak nemaju tarife s neograničenim internetom mogu jednom mjesečno sami aktivirati 24 sata neograničenog interneta. Novost za korisnike bonova je mogućnost plaćanja tarife tri ili šest mjeseci unaprijed uz popust tako da, osim što štede, ne moraju brinuti o stanju na računu i isteku tarife. Također, više ne moraju razmišljati ni o stanju računa jer putem weba ili Moj A1 aplikacije odsad mogu platiti prepaid tarifu bez kupovine bona.

Foto: Shutterstock

A baš kako je i pokazala naša blic-anketa – da je korisnicima iznimno važno da sami mogu kreirati svoje pakete, i to bez ugovorne obaveze – takvu je mogućnost u svojem novom paketu inovativnih proizvoda i usluga ponudio i A1 Hrvatska. Svim uslugama iz ponude može se jednostavno upravljati, aktivirati nove usluge ili ih deaktivirati bez ugovorne obveze, isprobavati dodatne usluge ili plaćati bonove i račune kroz Moj A1 aplikaciju koja je nadograđena i pojednostavljena za još bolje korisničko iskustvo. Da bi se ubrzalo plaćanje na A1 web-shopu ili kupovina bonova, iz A1 su omogućili plaćanje i putem Revolut Paya, a spajanjem usluga u Mozaik, korisnici maksimalno štede 16 eura po računu za ukupno povezane četiri usluge, dok za povezanu mobilnu i fiksnu uslugu dobivaju tri mjeseca A1 Pomoć u kući.

Sadržaj donosimo u suradnji s A1 Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije