Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedno otkriće

Čistač u starom skladištu pronašao originalni scenarij za poznati film, a da nije ni znao

U starom skladištu pronašao originalni scenarij za Kuma
Foto: Reddit
1/9
13.06.2014.
u 14:15

- Radnik koji mi radi na kući ispričao mi je zanimljivu priču - objavila je korisnica Reddita

Tijekom čišćenja kuće ili stana često se mogu pronaći davno zaboravljene stvari. Vrlo zanimljivi pronalasci se pak mogu dogoditi u prostorima u kojem netko dugo nije obitavao.

To se dogodilo jednom muškarcu dok je kao čistač radio u Londonu, u starom skladištu čaja. Što je pronašao otkrio je ženi kojoj trenutno radi poslove na kući, a čini se kako on nije bio ni svjestan vrijednosti svog otkrića.

- Radnik koji mi radi na kući ispričao mi je zanimljivu priču kako je, dok je radio kao čistač u starom skladištu čaja u Londonu, pronašao scenarij za film. Zamolila sam ga da ga donese idući dan. Donio ga je. Radi se o originalnom scenariju za Kuma, zajedno s kratkim bilješkama za snimanje - napisala je korisnica Reddita koja je objavila i fotografije scenarija za poznatu kriminalističku dramu Francisa Forda Coppola koja se temelji na istoimenom romanu Maria Puza.

Žena koja je objavila fotografije sada razmišlja o kupnji scenarija, dok neki korisnici Reddita ističu kako se možda radi o prijevari.

>> Nisu mogli vjerovati što su pronašli u kutiji na tavanu tijekom snimanja dokumentarca

>> Studenti kupili stari kauč, ostali bez teksta kada su otkrili što je u njemu

>> Otvorio misteriozni ormarić nakon 40 godina, iznenadio se kad je vidio što je u njemu

Foto: Reddit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije