Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKALA JE KOLEGICE NAKON ISPITA

Cimerica poginule studentice: 'Čula sam strašne zvukove s ceste, nisam ni slutila što se dogodilo'

Lovran: Jedna djevojka poginula, dvije ozlijeđene u naletu kamiona na pješakinje
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
31.01.2024.
u 19:01

"Odmah sam otrčala nekoliko metara dalje, do mjesta nesreće, no nisu mi dali blizu. Plakala sam i bila u potpunom šoku", kazala je shrvana djevojka

U teškoj prometnoj nesreći, koja se jučer oko 10.20 sati dogodila u Lovranu, poginula je 22-godišnja pješakinja. Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad vozačem (41) kojega sumnjiči da je ne održavajući naprave za rad u ispravnom stanju i ne postupajući po propisima ili tehničkim pravilima o zaštitnim mjerama, iz nehaja prouzročio smrtno stradavanje i ozljeđivanje pješakinja. Naime, Policijska uprava primorsko-goranska navodi kako je u nesreći ozlijeđena 28-godišnja pješakinja, dok druga 22-godišnjakinja nije zadobila tjelesne ozljede.

"Osumnjičeni je navedenog dana upravljao teretnim vozilom (kamionom s pumpom za beton), krećući se iz smjera Medveje prema Opatiji, kada je na području Lovrana uslijed neodgovarajućeg osiguranja pokretnog dijela teretnog vozila došlo do izvlačenja metalnog stabilizatora tzv. noge, a potom i smrtnog stradavanja i ozljeđivanja pješakinja, koje su se u tom trenutku kretale nogostupom u istom smjeru kao i spomenuto teretno vozilo", opisala je policija te dodala: 

"Po završetku kriminalističkog istraživanja 41-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, a u svezi s kaznenim djelom dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te je predan pritvorskom nadzorniku".

VIDEO Užasne scene u Lovranu: Kamion naletio na troje, djevojka preminula, druga se bori za život

Djevojka poginula u nesreći bila je studentica iz Daruvara. Njezina je cimerica za 24sata ispričala kako su bile bliske prijateljice te zajedno studirale. Ona je 22-godišnjakinju i druge djevojke čekala da nakon ispita odu na kavu

"Izašla sam iz auta i čekala cure u kafiću. One su tražile parking i trebale mi se pridružiti za nekoliko minuta. Čekala sam, ali nisu stizale. Odjednom sam čula neke strašne zvukove s obližnje ceste, nisam ni slutila što se dogodilo. Tad me je nazvala jedna od njih i rekla da se dogodila nesreća. Promrmljala je da nešto nije u redu, ali u tom prvotnom šoku vam ne znam ni sad ponoviti što mi je točno rekla. Odmah sam otrčala nekoliko metara dalje, do mjesta nesreće, no nisu mi dali blizu. Plakala sam i bila u potpunom šoku", kazala je shrvana djevojka. 

Komentara 2

TH
than
21:56 31.01.2024.

Jedan život uništen (vjerojatno nije ni osjetila što ju je snašlo, jer kada se nešto dogodi na brzinu naše tijelo to ni ne registrira), a drugi će tek biti zakompliciran. Ne znam koja je svrha jahanja s ovakvim člancima. Nažalost, oni neće vratiti život nazad. Niti će spriječiti buduće nesreće.

EV
evoba
21:00 31.01.2024.

Allah joj rahmetelje! Bilo bi lijepo kada bi joj Velečasni Tomislav Lukač iz Kaštela predvodio sahranu, pošto je jadan švorc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije