Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERITE SE HANOM

Čime se (ne) peru ljubitelji 'Ratova zvijezda'

karbonit
Luxury Lane Soap
11.04.2010.
u 12:10

Ako vam je blizak netko tko voli Lucasovu sagu, evo neodoljivog poklona za njega ili nju: sapun u obliku Hana Soloa smrznutog u karbonitu

Period između drugog i trećeg nastavka popularne filmske sage (otkad je Imperij uzvratio udarac pa dok se jedi nije vratio), veliki krijumčar i pilot Han Solo proveo je smrztnut u bloku karbonita kao zidni ukras Jabbe Hutta, dok ga njegova ljubav princeza Leia nije odmrznula a suborac Luke Skywalker oslobodio. Za sve ljubitelje "Ratova zvijezda", naročito originalne trilogije (a prednastavke malo tko smatra ravnima prvim filmovima), jedna mala tvrtka iz Indiane pravi jedinstven suvenir.

Luxury Lane Soap ima niz proizvoda inspiriranih filmovima (prodaju i sapun s natpisom "Klub boraca"), a "mirišljavi Han Solo" proizvodi se od maslinovog ulja, karitnog putra i aloe vera, u dva i pol centimetra debelim blokovima 10.7 X 5.7 cm, težine 142 grama.

Košta 6.5 dolara (malo više od 35 kuna) po komadu, a može se naručiti ovdje; požurite dok Lucasfilm niej udario nekakvu zabranu. Samo, bolje kupite zvjezdanoratovskom manijaku i još neki drugi sapun, jer tko bi među njima imao srca prati se ovim i tako rastopiti Hana?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije