Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgođena ovrha

Oglasio se i Alessandro, otac malenog Cesarea iz Splita

Split: Građani prosvjedom pokušavaju spriječiti ovrhu nad 7-godišnjim Cesareom
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
28.06.2017.
u 09:04

Nova ovrha opet će biti zakazana u idućih mjesec ili dva dana.

Zbog proceduralne pogreške jučer nije došlo do ovrhe djeteta u Splitu, gdje se okupilo oko 2000 ljudi koji su došli dati podršku Nini Kuluz.

Cesare Avenati (7) jučer je trebao biti odvojen od majke te predan ocu Alessandru Avenatiju koji živi u Italiji. Roditelji su na talijanskom sudu dobili zajedničko skrbništvo, no prema presudi, Cesare je trebao živjeti kod oca u Italiji.

Dok je imao godinu i pol dana njegova majka Nina pobjegla je s njim u Hrvatsku. Nova ovrha opet će biti zakazana u idućih mjesec ili dva dana.

Split: Građani prosvjedom pokušavaju spriječiti ovrhu nad 7-godišnjim Cesareom
1/9

Situacijom je razočaran Alessandro koji se oglasio na Facebooku te je poručio da se ne predaje iako je iscrpljen.

– Danas nam, kao i obično, nisu vratili Cesarea. Iscrpljen sam i nalazim se u Rimu – poručio je Alessandro i dodao kako su ga ismijavali te da je morao stati pred ''3500 bijesnih Hrvata'' koji su bili protiv njega.

– Sina nisam ni vidio, ali ne predajem se. Nina ima 30 tisuća pratitelja iako je krvnik muškaraca i djece. Sada je na nama da pokažemo da smo borbeniji od četiri milijuna stanovnika Hrvatske. Dovest ćemo kući Cezara – poručio je Alessandro.

Komentara 32

DU
Deleted user
09:18 28.06.2017.

Koliko sam slusao po EU sudu poslije navrsene 4 godine kako dijete nije vraceno u Italiju primjenjuju se nove okolnosti. Dijete je trebalo ovrhom biti vraceno u Italiju ali i ne poslije 4 godine.Sto se tice pisma oca maloga Cesaree ostavilo me je u cudu da covjek ozbiljnih godina komentira tko je veci taj dobiva,tko ima vise stanovnika taj moze uciniti to i to........ kao da smo djeca. ........ uglavnom neozbiljno.

NO
Novaaa
09:51 28.06.2017.

Piše kao da je došao pokupiti komad namještaja pa mu ga nisu dali, a ne malo živo biće sa osjećajima kojemu je majka bila do sada sve na svijetu, a njega skoro i ne poznaje. Da trebao ga je silom odvesti u Italiju, što ima veze ako mali doživi slom. Glavno je da ga odvede od majke i napokon joj se osveti. Tamo u njegovoj vili u Italiji će mu biti 100 puta bolje. Dadilja će ga čuvati dok on poduzetnik bude cijeli dan radio.

IR
irenajordan95
09:33 28.06.2017.

Ovaj talijan pati od egomanije i sebeljublja ,taj osjecaj velicine izrazen ovom kratkom porukom u tancine moze opisati ovog bolesnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije