Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NA METI

Dvojica razbojnika upala u Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga i orobila ga

Zagreb: Oružana pljačka u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
12.06.2017.
u 21:00

U oči upada da je razbojstvo počinjeno na sličan način kao i ono koje se dogodilo lanjskog prosinca

Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara ponovno se našao na meti razbojnika. Nakon lanjske spektakularne pljačke, u kojoj je odneseno oko 800.000 kuna, Centar za korisnike ponovno je orobljen danas u 17.30.

Prema prvim informacijama, dvojica razbojnika naoružanih pištoljima ušli su u prostorije Centra, gdje su zaprijetili korisnicima, djelatnicima i zaštitaru, tražeći novac. Koliko su novca odnijeli, za sada nije poznato. Zagrebačka policija potvrdila je da se razbojstvo dogodilo, no za sada nemaju detaljnijih informacija kako su počinitelji došli i pobjegli. 

Zagreb: Oružana pljačka u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga
1/12

U oči upada da je razbojstvo počinjeno na sličan način kao i ono koje se dogodilo lanjskog prosinca. Tada je razbojnik također ušao malo prije kraja radnog vremena te prijeteći oružjem odnio znatnu količinu novca. Tada se razotkrilo da Centar za korisnike, iako ima zaštitarsku službu, nije dobro pokriven kamerama, a svakako je zanimljivo da razbojnike u pohodu na lukrativan plijen očito ne sprječava ni činjenica što je Centar smješten u neposrednoj blizini centralne zgrade MUP-a i SOA-e.

Snimka nakon prošlogodišnje pljačke u Holdingu

Komentara 16

TR
tratincica68
19:02 12.06.2017.

coviku treba za ljetovanje.hahahha

SO
srecko.orsulic123
19:51 12.06.2017.

To je samoposluga .

Avatar HerojUlice
HerojUlice
18:42 12.06.2017.

znači i dalje nema video nadzora i naoružanih čuvara.... VRH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije