Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dvojica razbojnika upala u Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga i orobila ga

U oči upada da je razbojstvo počinjeno na sličan način kao i ono koje se dogodilo lanjskog prosinca
12. lipnja 2017. u 21:00 16 komentara 7401 prikaza
Zagreb: Oružana pljačka u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara ponovno se našao na meti razbojnika. Nakon lanjske spektakularne pljačke, u kojoj je odneseno oko 800.000 kuna, Centar za korisnike ponovno je orobljen danas u 17.30.

Zagrebački holding Traga se za razbojničkom trojkom Prepad na Centar za korisnike Holdinga: Još nije utvrđeno koliko je novca odneseno

Prema prvim informacijama, dvojica razbojnika naoružanih pištoljima ušli su u prostorije Centra, gdje su zaprijetili korisnicima, djelatnicima i zaštitaru, tražeći novac. Koliko su novca odnijeli, za sada nije poznato. Zagrebačka policija potvrdila je da se razbojstvo dogodilo, no za sada nemaju detaljnijih informacija kako su počinitelji došli i pobjegli. 

Zagreb: Oružana pljačka u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga
1 / 12
Zagreb: Oružana pljačka u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga
[video: 20586 / ]

U oči upada da je razbojstvo počinjeno na sličan način kao i ono koje se dogodilo lanjskog prosinca. Tada je razbojnik također ušao malo prije kraja radnog vremena te prijeteći oružjem odnio znatnu količinu novca. Tada se razotkrilo da Centar za korisnike, iako ima zaštitarsku službu, nije dobro pokriven kamerama, a svakako je zanimljivo da razbojnike u pohodu na lukrativan plijen očito ne sprječava ni činjenica što je Centar smješten u neposrednoj blizini centralne zgrade MUP-a i SOA-e.

[video: 18994 / Pljačka u Holdingu]

Snimka nakon prošlogodišnje pljačke u Holdingu

Holding Opljačkan Holding Štetu će platiti građani: Centar za korisnike bio je laka meta pljačkašima 14.04.2016., Zagreb, Ulica Grada Vukovara 41 -  Centar za korisnike Zagrebackog Holdinga. Photo: Igor Kralj/PIXSELL Vrijednost radova 18 mil. kn Centar za korisnike Zagrebački holding otvara i na Velesajmu holding KORISTE TEŠKU SITUACIJU Varali građane nudeći im lažni posao u Zagrebačkom holdingu za novac, Holding morao javno apelirati
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas