Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivo

Čarolija: Mađioničar koji pretvara novčanice od 1 u 100 dolara!

Knjige
Foto: Arhiva VL
1/2
14.06.2013.
u 17:36

Stuart Edge odlučio je pomoći beskućnicima uz pomoć magije i mali iznos novca pretvoriti u 100 dolara pred njihovim očima

Upoznajte mađioničara Stuarta Edgea koji je svoju magiju ovog puta odlučio upotrijebiti u altruistične svrhe. Edge je izašao na ulice grada Prova u američkom Ohiju u kojem je novčanice od jednog dolara pretvarao u stotice, a taj trik izvodio je beskućnicima koje je pronašao na ulici.

– Otkad sam se počeo baviti magijom, htio sam naučiti neke super trikove s novcem... ovaj se činio idealnim. Bio sam nervozan jer svaki put kad bih to napravio, stajalo bi me 100 dolara. Trik sam napravio 10 puta – rekao je Edge.

Video je pogledan više od 1,3 milijuna puta u posljednja dva dana, a gledatelje je oduševio svojom vedrinom i srećom koju su beskućnici pokazali. Edge je doslovno donio malo čarolije u njihove živote.

>>Beskućnik zanijemio: Mađioničar mu pretvorio kavu u novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije