Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatni i dijamantni pir

Čak 138 parova iz Međimurja proslavilo 50 i 60 godina braka, čestitao im i župan

138 parova proslavilo 50 i 60 godina braka
Foto: Međimurska županija
1/6
04.09.2021.
u 14:51

Danas zasluženo uživate u svojim unucima, obitelji i mirnijem životu - rekla je predsjednica Matice umirovljenika Nada Lovrec

Čak 138 bračnih parova iz Međimurja proslavilo je zlatni i dijamantni pir. Svečanost je za organizirala Matica umirovljenika Međimurske županije.

- Kad ste krenuli u vaše bračne živote bila su to nešto drugačija vremena. Zajedno ste prošli mnoge lijepe trenutke, stvarali ste svoje domove, podizali djecu, brinuli i strepili nad njima, a danas zasluženo uživate u svojim unucima, obitelji i mirnijem životu - rekla je predsjednica Matice umirovljenika Nada Lovrec.

Parovima je na 50 i 60 godina braka čestitao i župan Matija Posavec.

VIDEO Učenik ispravio Putina na satu povijesti, a ravnatelj ga zbog toga opomenuo!

Ključne riječi

Komentara 1

SE
senijor121
09:48 05.09.2021.

Još jedno lego zaraze u čemu sudjeluje i levi župan i ugrožava zdravlje naroda. Takve proslave se održavaju u okviru obitelj, naročito u ovo zarazno vrijemei

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije