Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje hrvatsko vjenčanje

Slovenka i Indijac sklopili brak u Međimurju, zna se što ih je ponukalo da to učine u Hrvatskoj

Foto: Grad Mursko Središće
1/2
03.09.2021.
u 17:05

Mladencima je sreću poželio i gradonačelnik Dražen Srpak koji se našalio da svi vjenčani u gradskoj vijećnici imaju najmanje sto godina garancije na brak. Uručio im je i dar.

U međimurskom gradu Murskom Središću održano je danas neobično vjenčanje. Brak su pred matičarem u gradskoj vijećnici sklopili Nina Erce Zupančič iz Ljubljane i Harshdeep Singh iz indijskog grada New Delhija.

Mladencima je sreću poželio i gradonačelnik Dražen Srpak koji se našalio da svi vjenčani u gradskoj vijećnici imaju najmanje sto godina garancije na brak. Uručio im je i dar. Poveznica s Međimurjem je Ninina baka koja je rodom iz sela Grkaveščaku u općini Sveti Martin na Muri.

Kako su se Nina i Harshdeep upoznali u Hrvatskoj, odlučili su se tu i vjenčati.

VIDEO: Medicinska sestra na svoje slobodne dane odlazi u bolnicu pacijenticama uređivati frizuru. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
18:14 03.09.2021.

A što veli mama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije