Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ uzvraća udarac

Buterin: Rijeka je dokaz kako SDP djeluje

buterin
Goran Kovačić/PIXSELL
18.08.2010.
u 15:04

Kada su bili na vlasti, plaće su smanjili za 20 posto, dodala je Vesna Buterin i pozvala ih da svoje znanje pokažu upravo u Rijeci, gdje je 130 milijuna manjka u gradskom proračunu.

HDZ-ov saborski zastupnik Anton Mance te HDZ-ovi gradski vijećnici Hrvoje Burić i Vesna Buterin drže da se izjavama o rebalansu proračuna kroz medije danima špekulira.

- Što se tiše SDP-a, nismo čuli ništa novo, nema kvalitetne analize, teze koje se iznose ne stoje. Najugroženiji građani bit će zaštićeni, a oporezivanje kapitalne dobiti za proračun ne bi značilo veću dobit - kazao je A. Mance. Buterin je dodala kako se upravo na primjeru Rijeke vidi kako SDP djeluje. Kada su bili na vlasti, plaće su smanjili za 20 posto, dodala je i pozvala ih da svoje znanje pokažu upravo u Rijeci, gdje je 130 milijuna manjka u proračunu.

- Premijerka Kosor odlučno se bori protiv korupcije, što SDP-ovce i te kako boli, svojim kritikama skreću pozornost - istaknula je V. Buterin. Burić je pak SDP-ov rebalans gradskog proračuna nazvao antisocijalnim, jer pogađa najmlađe, osobe s invaliditetom.

- Politika SDP-a je lažna borba za radnike, dokazuje to primjer brodogradilišta V. Lenac, kada je Vlada uložila novac u privatnu tvrtku njihova tajkuna Damira Vrhovnika, primjer je i Tržnica, s kojom Grad još nije raskinuo ugovor - kazao je Burić.

Ključne riječi
HDZ

Komentara 1

1J
1japan
00:43 19.08.2010.

viktor lenac je propo jer 6 američka flota nije mogla pronač vrhija a da je vrhi dobio mesinganom kuglom po čelu dok je držo govor danas bi viktor radio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije