Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo pamćenje!

Bivši zaštitar prepoznao lopova nakon tri godine

Fina,očevid,pljačka
Patrik Macek/PIXSELL
29.08.2014.
u 21:46

Ponašanje 49-godišnjaka bilo je sumnjivo bivšem zaštitaru

Muškarac (49) s područja Čavli uhićen je nakon što se u srijedu vrzmao u blizini poslovnice Fine u Čavlima. To je privuklo pozornost bivšeg zaštitara te poslovnice koji se ondje slučajno zatekao, a u muškarcu sumnjiva ponašanja prepoznao je razbojnika koji je prije tri godine orobio istu poslovnicu Fine u njegovoj smjeni.

Policija je u petak potvrdila da je doista riječ o muškarcu koji je u srpnju 2011. te u listopadu 2012. prijeteći oružjem zaposlenicima orobio poslovnicu Fine u Čavlima.

U ta dva razbojstva domogao se više stotina tisuća kuna. Oba puta bio je djelomično maskiran, no bivši zaštitar upamtio je odjeću, držanje i pogled osobe koja mu je prijetila pištoljem. Vjerojatno je i ovaj put 49-godišnjak imao istu namjeru, šetao je, promatrao što se zbiva u poslovnici i oko nje, a onda se uputio prema obližnjoj šumi. Ondje ga je pronašla policija koja je nakon dojave bivšeg zaštitara stigla u Čavle. Priveden je, a uza se je imao, priopćila je policija, “neke predmete koje je moguće dovesti u vezu s mogućim kaznenim djelom”. Osumnjičen je za dva razbojstva.

>>Lopov me zgrabio i tresnuo o pod pa je nožem napao sina

>>Uz prijetnju oružjem opljačkao poštu u Gornjem Stupniku

Komentara 1

BA
bakulušić
23:50 29.08.2014.

Svaka čast iako je mene više zadivilo pamćenje Dejana Jovića. On je nakon tri godine prepoznao novinarski tekst Ivice Šola. A ja naivno mislio da novine žive samo jedan dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije