Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Bivši svećenik zaljubljen: 'Imam muža mlađeg 55 godina, neka se viđa s drugima'

– Nevjerojatno ga volim. Katkada se svađamo, ali obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, bio bih najnesretniji čovjek na svijetu – rekao Philip
27. prosinca 2018. u 09:02 43 komentara 37711 prikaza
Phillip Clements
Foto: YoutTube/Screenshot/Latest World News 2018
Pogledajte galeriju 1/3

Umirovljeni svećenik Philip Clemens shvatio je da nakon 80 godina života provedenih u celibatu ipak nije spreman ostatak provesti kao djevac. Nakon što se umirovio kao svećenik, Clemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumunja koji želi postati model. 

uživaju zajedno Ljubav cvate! Goran i Hana poljupcem čestitali Božić: 'Ljubite se, volite se'

Izmijenili su nekoliko poruka, a onda se dvojac odlučio sresti i tada je, kako kažu, planula ljubav, unatoč razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i vjenčali, a Philip je prodao svoju kuću kako bi se preselio u Bukurešt gdje je živio njegov mlađahni muž. Tamo je kupio i stan za zajednički život.

No ljubav nije potrajala dugo.

Philipu je smetalo što mlađahni Rumunj troši njegov novac na svakodnevne izlaske i život na koji bivši svećenik nije naviknut pa se odlučio vratiti u Englesku gdje više nije imao ni kuću. 

Phillip Clements | Autor : YoutTube/Screenshot/Latest World News 2018 Foto: YoutTube/Screenshot/Latest World News 2018

Ipak, kako piše Daily Mail, bivši svećenik i mladi Rumunj pružit će ljubavi još jednu šansu i to u otvorenoj vezi

– Kada smo se rastali, pogodila me depresija. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu – priznao je Philip Clemens. 

Florin se u međuvremenu preselio u Španjolsku, zbog posla. 

– Philip mora mnogo toga naučiti o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego prije. On je morao mnogo naučiti o mojoj kulturi i kakav sam ja. On katkada ne razumije razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumunj, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto –  izjavio je mladi Rumunj. 

rat komentarima Ciganović o Jurencu i Hani: "Ovako se i sa mnom drpao"

– Nevjerojatno ga volim. Katkada se svađamo, ali obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesretniji čovjek na svijetu – rekao Philip koji je čak progovorio i o njihovu seksualnom životu

– Ja sam taktilniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli spavati. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu – dodaje Philip kojem, kako sam kaže, neće smetati ako će Florin ići na spojeve s drugima tako dugo dok ostaje u vezi s njim.

>> Pogledajte nastup Nikoline Cvek iz showa "Ljubav je na selu"

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

  • BakaMraz:

    Fuj!!!!!!!!!!

  • IvanLu:

    To nikad nije bio svećenik nego perverznjak koji je lovio djecu i muškarce u crkvi. Sotonska sluga a ne Božiji.

  • calcaneus:

    Mos mislit tek u 80 -toj postao peder a dok je bio u crkvi nije ?