Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena veza

Bivši svećenik zaljubljen: 'Imam muža mlađeg 55 godina, neka se viđa s drugima'

Phillip Clements
Foto: YoutTube/Screenshot/Latest World News 2018
1/3
27.12.2018.
u 09:02

– Nevjerojatno ga volim. Katkada se svađamo, ali obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, bio bih najnesretniji čovjek na svijetu – rekao Philip

Umirovljeni svećenik Philip Clemens shvatio je da nakon 80 godina života provedenih u celibatu ipak nije spreman ostatak provesti kao djevac. Nakon što se umirovio kao svećenik, Clemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumunja koji želi postati model. 

Izmijenili su nekoliko poruka, a onda se dvojac odlučio sresti i tada je, kako kažu, planula ljubav, unatoč razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i vjenčali, a Philip je prodao svoju kuću kako bi se preselio u Bukurešt gdje je živio njegov mlađahni muž. Tamo je kupio i stan za zajednički život.

No ljubav nije potrajala dugo.

Philipu je smetalo što mlađahni Rumunj troši njegov novac na svakodnevne izlaske i život na koji bivši svećenik nije naviknut pa se odlučio vratiti u Englesku gdje više nije imao ni kuću. 

Foto: YoutTube/Screenshot/Latest World News 2018

Ipak, kako piše Daily Mail, bivši svećenik i mladi Rumunj pružit će ljubavi još jednu šansu i to u otvorenoj vezi

– Kada smo se rastali, pogodila me depresija. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu – priznao je Philip Clemens. 

Florin se u međuvremenu preselio u Španjolsku, zbog posla. 

– Philip mora mnogo toga naučiti o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego prije. On je morao mnogo naučiti o mojoj kulturi i kakav sam ja. On katkada ne razumije razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumunj, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto –  izjavio je mladi Rumunj. 

– Nevjerojatno ga volim. Katkada se svađamo, ali obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesretniji čovjek na svijetu – rekao Philip koji je čak progovorio i o njihovu seksualnom životu

– Ja sam taktilniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli spavati. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu – dodaje Philip kojem, kako sam kaže, neće smetati ako će Florin ići na spojeve s drugima tako dugo dok ostaje u vezi s njim.

>> Pogledajte nastup Nikoline Cvek iz showa "Ljubav je na selu"

Komentara 43

BA
BakaMraz
09:17 27.12.2018.

Fuj!!!!!!!!!!

PU
Pukovnik
09:18 27.12.2018.

To nikad nije bio svećenik nego perverznjak koji je lovio djecu i muškarce u crkvi. Sotonska sluga a ne Božiji.

CA
calcaneus
09:35 27.12.2018.

Mos mislit tek u 80 -toj postao peder a dok je bio u crkvi nije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije