Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRO KRSTULOVIĆ OPARA

Bivši splitski gradonačelnik: 'Ostavio sam Puljku 57 milijuna kuna, a on je ostavio grad u minusu'

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Splita i dodjela nagrada Grada
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
18.06.2022.
u 17:14

Bivši gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara oglasio se na svom Facebook profilu nakon današnje konferencije za novinare kandidata Centra Ivice Puljka.

Bivši gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara oglasio se na svom Facebook profilu nakon današnje konferencije za novinare kandidata Centra Ivice Puljka. 

-Čuo sam danas da je Puljak opet izjavio kako je on zamijenio mafiju koja je vladala gradom. Građani su meni bili dali povjerenje te sam upravljao Splitom. Ponosno i čestito. Jesam li ja taj mafijaš?! Ako je vidio mafijaša koji je upravljao ili upravlja gradom trebao je to prijaviti policiji. To može i sad.Odmah! A ne lagati i pljuvati po svemu i svakome.Neka bude siguran da mu to neće proći- započeo je objavu Krstulović pa dodao:

-U zadnjih godinu dana nije ništa napravio. Apsolutno ništa. Sve projekte koje je naslijedio i trebao nastaviti je napustio, a niti jedan svoj nije započeo. Ostavio sam mu 57 milijuna kuna i to nakon dvije teške pandemijske godine, a on je ostavio grad u minusu. I sad to lažima na sve načine pokušava prikriti.  Upornim ponavljanjem mantre o mafijaškom gradu on sramoti naš grad. To mu neće i ne smije proći. Ovog puta neće uspjeti nasamariti građane lažima i podmetanjem- zaključio je bivši gradonačelnik Splita. 

Inače, Puljak je pozvao svoje sugrađane birače da izađu na izbore "i donesu čvrstu odluku da se taj grad više nikada ne vrati u ruke mafijaša, lopova i kriminalaca".

"Mi iza sebe imamo samo svoje građane, nemamo crne fondove, mafiju ni kriminalce nego građane koji žele red, da ovim gradom i dalje upravljamo kao što smo upravljali deset mjeseci", rekao je kandidat Centra za gradonačelnika na izvanrednim izborima koje je upravo on i izazvao ostavkom na mjesto prvog čovjeka grada.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije