Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI MATAS

Bivši obavještajac pronađen mrtav kod Knina, iza sebe je ostavio pismo: Povezivalo ga se s J. Rimac

Pixsell/Ilustracija
21.03.2021.
u 16:55

Matas je navodno ostavio oproštajno pismo

U blizini Knina u nedjelju popodne pronađeno je tijelo mrtvog muškarca.

Večernji list doznaje kako je riječ o bivšem prvom čovjeku zadarske SOA-e, Toniju Matasu, a koji je posljednju funkciju obnašao na funkciji direktora korporativne sigurnosti Hrvatske pošte. 

"Danas u 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku", istakli su iz PU šibensko-kninske

"Ne mogu vam potvrditi da je bivši prvi čovjek zadarske SOA-e napravio samoubojstvo niti da je ubijen" - rekao je za Večernji list policijski izvor potvrđujući da se Matasa spominjalo u aferi Vjetroelektrane u kojoj je jednu od glavnih uloga imala bivša HDZ-ova gradonačelnica Knina Josipa Rimac. 

"Tijelo preminulog su pronašla dva lovca. Oni su vidjeli papir na zadnjem sjedištu automobila u kojem je pronađen i pretpostavili su da je riječ o oproštajnom pismu. Sve su službe bile na terenu kad sam došao do mjesta  događaja", rekao nam je naš izvor sa područja gdje je pronađeno Matasovo tijelo.

Matas je navodno ostavio oproštajno pismo.

 

Komentara 43

MA
Marija23
18:38 21.03.2021.

Otišao iz Zagreba u Kravlju Dragu da se ubije.dodje mi da se i ja propucam.

GO
gogs
19:24 21.03.2021.

u petak je ispitan na policiji u vezi toga tko mu je dojavio da pregleda auto od rimac,a danas je mrtav.jaki neki dojavljivač.

Avatar Darekom
Darekom
17:46 21.03.2021.

Krenulo je 😅😅..........Mafija diže letvicu?.........! Idemo na viši level.............Previše je znao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije