Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj potrage

Nakon malo manje od mjesec dana policija pronašla nestalu maloljetnicu iz Dicma

Policija razbila krijumčarski lanac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
21.03.2021.
u 07:41

Tijekom cijelog vremena nestanka policija je bila u kontaktu s roditeljima te se pokušavao pratiti i signal mobitela s kojeg bi se malodobnica javila

Nakon malo manje od mjesec dana splitska policija je okončala potragu za nestalom maloljetnicom (17) s područja Dicma. U petak su je pronašli na Hvaru, preuzeli i predali roditeljima, potvrdila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske za Slobodnu Dalmaciju.

Nakon nestanka maloljetnice javnost se uznemirila da je djevojka poslala žrtva kaznenog djela te su se, osim putem medija, i preko društvenih mreža dijelile objave u cilju pronalaska maloljetnice. Također je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, kako nalaže protokol, bio objavljen njen nestanak s fotografijom i osnovnim podacima.

Tijekom cijelog vremena nestanka policija je bila u kontaktu s roditeljima te se pokušavao pratiti i signal mobitela s kojeg bi se malodobnica javila. U jednom periodu je signal detektiran na području Karlovca te je čak i tamošnja policija bila uključena u potragu.

U konačnici je djevojka nađena na Hvaru te su je policajci vratili kući. Za daljnje postupanje je nadležan Centar za socijalnu skrb Sinja čija ravnateljica Anka Jurela-Jerkan je za Slobodnu izjavila kako niti maloljetnica niti njena obitelj do sad nisu bili u tretmanu Centra po niti jednoj osnovi.

Ključne riječi

Komentara 10

RE
Rexpen
12:52 21.03.2021.

Prema običaju biti će opet da su roditelji krivi naravno kad nesmiješ više na rodjeno dijete zagalamit sve sustav kriv nesmiješ zucnuti odma škola i ove socijalke idu u akciju pa ti budi pametan...

VI
vidum
10:17 21.03.2021.

Nestala u Veljači. Indikativno.

DV
dvor
16:24 21.03.2021.

ta danasnja mladez je katastrofal na..da li je to do odoja ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije